27 / 04 / 2024

Özyurtlar No 27 Residence'ta faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya fırsatı!

Özyurtlar No 27 Residence'ta faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya fırsatı!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Özyurtlar Holding tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen ‘No 27 Residence’ projesinde faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya fırsatı sunuluyor.



Konuttaki fahiş fiyat ve arz sıkıntısının sektörün en önemli sorunu haline geldiğini belirten Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt konut satın almanın sadece banka kredisi ile mümkün olduğunu ancak, faizlerin çok yüksek olduğunu belirtti.

Bu konuda Özyurtlar Holding, ev sahibi olmak isteyenlere uygun şartlar yaratıldı. Özyurtlar Holding No 27 Residence'ta Vade farksız, faizsiz bankasız ve kefilsiz 1,5 milyon TL peşin ayda 29 bin TL’ye ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Tamer Özyurt konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: Özyurt “Konut fiyatları dar ve orta kesim için ulaşılmaz
bir hale geldi. Maliyetlerin aşırı yükselmesi konut fiyatlarına yansıyor. Bu şartlarda konut satın almak ancak banka kredisi kullanmakla mümkün olabilir. Oysa banka kredi faizleri bu kadar yüksek seyrettiği sürece bu da imkansız duruma geldi. Biz de kendi çözümümüzü üreterek ev sahibi olmak isteyenler için elimizden gelen şartları yarattık. ‘No 27 Residence’ta başlattığımız kampanyada faiz yok, vade farkı yok, 1,5 milyon TL peşin 29 bin TL taksitle ev
sahibi olma ayrıcalığı sunuyoruz.''  ifadelerini kullandı. 

Özyurtlar No 27 Residence ta faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya fırsatı!

ÖZYURTLAR NO 27 REZİDANS'TA HANGİ KONUT TİPLERİ YER ALIYOR?  FİYATLARI NE KADAR? 

Özyurtlar No 27 projesi, Esenyurt’un en önemli lokasyonlarından biri olan Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde yükseliyor.

Residence sistemiyle hizmet vermek üzere planlanan ‘No 27 Residence’, sekiz katlı üç blokta 240 adet 1+1 daire ve 22 ticari alandan oluşuyor.

Türk vatandaşlarına özel 1+1 konut fiyatları 2 milyon 899 bin TL.

Tam donanımlı şekilde tasarlanan daireler yerden ısıtma, full ankastre ve gömme dolap gibi özellikleri barındırıyor. Hamam, sauna ve spor salonu imkanlarının da bulunduğu proje 7/24 resepsiyon hizmetiyle sakinlerine konforlu bir yaşam sunuyor.

Proje Beylikdüzü metrobüs durağına, üniversite, özel okullar, hastane, pazar yeri ve alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde yer alıyor. Projenin 2024 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

WEB: https://ozyurtlar.com/

TEL: 0850 460 27 27


Geri Dön