27 / 04 / 2024

Özyurtlar Ne Town

Özyurtlar Ne Town

Ne Town Esenyurt projesinde yer alan daireler hemen teslim ediliyor. İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde Ntowers projesinin etabı olarak hayata geçirilen projede 3 blok yer alıyor...

Özyurtlar Holding, 3 bin 628 dairenin teslimini yapacak!

ugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding, 2018 yılında 3 bin 628 dairenin teslimini yapacak

Özyurtlar İnşaat 63 dükkan ihalesi ne zaman? 

Özyurtlar tarafından inşa edilen Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 adet dükkan ihale ile satışa çıkarılıyor...

Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlatan Ödül İstanbul Esenyurt'ta daire teslimlerinin 2019 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.  Peki Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Meydan Ardıçlı Evleri ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Meydan Ardıçlı Evleri ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı Konutları ne zaman teslim?

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesi 27 blok olarak yükseliyor. Meydan Ardıçlı Konutları ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı Özyurtlar Bahaş fiyatları!

İstanbul Esenyurt'ta yükselecek olan Meydan Ardıçlı Konut Projesi Özyurtlar İnşaat ve Bahaş Holding ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Meydan Ardıçlı Özyurtlar Bahaş fiyatları ne kadar?

Meydan Ardıçlı Özyurtlar teslimleri!

15 Eylül'de lansmanı yapılacak olan Meydan Ardıçlı projesinde 1+0'dan 4,5+1'e kadar daire tiplerine yer veriliyor. Meydan Ardıçlı Özyurtlar teslimleri ne zaman?

Meydan Ardıçlı Özyurtlar Konutları teslim tarihi!

Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan Meydan Ardıçlı projesi İstanbul Esenyurt'ta konut ve ticari alanlar şeklinde yükseliyor. Peki Meydan Ardıçlı Özyurtlar Konutları teslim tarihi ne zaman?

Meydan Ardıçlı Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Özyurtlar tarafından inşa edilmekte olan Meydan Ardıçlı Konutları'nda 1+0'dan 4,5+1'e kadar konut seçenekleri yer alıyor. Peki Meydan Ardıçlı Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Özyurtlar İnşaat, Taşova Hentbol Spor Kulübü'ne sponsor oldu!

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden ayrıca bu sezon Avrupa Challenge Kupası'nda ülkemizi temsil edecek Taşova Hentbol Spor Kulübü'ne Özyurtlar İnşaat forma reklam sponsoru oldu.

Özyurtlar İnşaat, hız kesmeden yeni projelere imza atacak!

Özyurtlar İnşaat, çalışanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Tamer Özyurt, “Bugüne kadar başarıyla tamamladığımız çalışmalarımıza mola vermeden yeni projelerle devam edeceğiz” dedi.

Özyurtlar İnşaat, Ekonomist'in 50 yatırımcı listesinde 6. sırada!

Ekonomist Dergisi, son sayısında kapak konusunu konut sektörüne ayırdı. Yapılan proje ligi araştırmasına göre 50 inşaat firmasının yer aldığı proje ligi araştırmasına Özyurtlar İnşaat, listenin altıncı sırasından girdi.

Tamer Özyurt: Faiz indirimi konut sektörüne ivme kazandıracak!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Türkiye Merkez Bankası’nın yarım puanlık faiz indirimine gitmesini sevindirici bulduklarını ifade etti. Özyurt "Faiz indirimi konut sektörüne ivme kazandıracak" dedi.

Özyurtlar Ne Town Haberi

Özyurtlar Ne Town

Ne Town Esenyurt, , TEM Otobanı üzerinde, Atatürk Havaalanı’na 15, okula 3, AVM'ye 1, toplu taşımaya 3, hastaneye 2 ve belediyeye 1 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Konut teslimlerinin hemen gerçekleştiği En Town projesi, N Towers projesinin etabı olarak konumlanıyor. Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Ne Town Esenyurt projesinin sosyal olanakları arasında; avm, cafeler, restoranlar, otopark, güvenlik, şehir parkları, çocuk oyun alanları, fitness center, spor alanları mevcut. 



Dairelerin 62 metrekare ile 109 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Netown Residence 3 blok halinde yükseliyor. Projede banka kredili ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Ne Town Esenyurt, Özyurtlar İnşaat projesi olarak İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde...