29 / 04 / 2024

PAGÇEV iletişim

PAGÇEV iletişim

PAGÇEV; “Çevre için yaşam boyu spor” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’na katılan PAGÇEV takımını 73 çevre dostu oluşturdu.

PAGÇEV ile yılda 110 bin ton geri dönüşümle ekonomiye 300 milyon TL katkı!

PAGÇEV, geri dönüşüme yeni bir boyut kazandırmayı ve yeni bir oluşum olarak farklılaşmayı hedefliyor. Ayrıca geri dönüşüm için her türlü çözüm önerisini geliştirme konusunda da öncülük yapıyor.

Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri!

Ön talep dönemi başlayan Fuzul Başak City Boutique Evleri'nde senetle topraktan ev alma fırsatı sunuluyor. İşte Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri...

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme iletişim!

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Yedi Mavi projesinde ev fiyatları 870 bin TL'den başlıyor...

Northgate Ankara Esenboğa iletişim!

Northgate Ankara Esenboğa iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Northgate Ankara projesinde konunt ve ev-ofisler bulunuyor...

İnanlar Terrace Koru iletişim!

İnanlar Terrace Koru iletişim için satış ofisi ile 444 2 002 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. 3 blok halinde inşa edilen projede 1+1 ev fiyatları 302 bin TL'den başlıyor.

Oran Kuzu Effect iletişim!

Oran Kuzu Effect iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara'da Kuzu Grup imzasını taşıyan Kuzu Effect projesinde ev fiyatları 750 bin liradan başlıyor...

Anka Batı Çankaya Konutları iletişim!

Fikri Yüksek ve Murat Yüksek İnşaat ortaklığıyla yükselen projede ev alanları 188 metrekareye sahip. Anka Batı Çankaya Konutları iletişim bilgilerine göre telefon 0312 217 50 89/25 olarak belirlendi.

Bomonti The House Residence iletişim bilgileri!

Yenigün İnşaat imzasıyal hayata geçirilen proje ev büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor. Bomonti The House Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 49 30 olarak belirlendi.

Bulvar İstanbul Cadde iletişim bilgileri!

Ev alanlarının 78 metrekareden başladığı proje metro durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Bulvar İstanbul Cadde iletişim bilgileri kapsamında telefon 444 66 10 olarak belirlendi.

Darıca Es'Marin Konakları iletişim!

Darıca Es'Marin Konakları iletişim için 0262 644 14 47 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kanıt Yapı tarafından inşa edilen projede 60 ay taksitle ev sahibi olunabiliyor.

DKY Kartal Rezidans iletişim!

Ev tiplerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklı seçenekte tasarlandığı proje toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. DKY Kartal Rezidans iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi.

Mesa Çamlıca satış ofisi iletişim!

Ev tiplerinin 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 40 tane dubleks daire bulunuyor. Mesa Çamlıca satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0 216 402 11 15 olarak belirlendi.

5. Levent KİPTAŞ iletişim!

2 adet okul, 2 adet cami, Levent Çarşı ve 50 dönümlük koru ve eğitim alanı bulunan projede ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. 5. Levent KİPTAŞ iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi.

PAGÇEV iletişim Haberi

PAGÇEV iletişim

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) Geri Dönüşüm İktisadi İşletmesi olarak 2014 yılı başında faaliyetlerine başlayan PAGÇEV; İstanbul Yarı Maratonu’na katılarak çevre duyarlılığına dikkat çekti.


27 Nisan 2014 Pazar günü Tarihi Yarımada’da Eyüp-Yenikapı arasında 21,1 kilometrelik parkurda koşulan yarı maraton ile eş zamanlı olarak organize edilen 10 kilometre yarışına katılan PAGÇEV takımı çevre için koştu. PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu öncülüğünde; plastik sektörü temsilcileri, PAGEV Halkalı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ile çevre gönüllülerinden oluşan 73 kişilik PAGÇEV Takımı, PAGÇEV’in geri dönüşüm kahramanı HEROP tarafından start çizgisinde uğurlandı.


Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) Başkanı Yavuz Eroğlu “PAGEV olarak “sorumlu endüstri ile sorunsuz çevre” kavramından hareketle PAGÇEV’i kurarken ilk etapta 110 bin ton ambalaj atığının...