03 / 05 / 2024

Paintistanbul Fuarı nerede

Paintistanbul Fuarı nerede

Paintİstanbul 2014 Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi başladı. Polisan, 250’yi aşkın Polisan markalı ürün çeşidi ve dekoratif boya pazarında sektörün en geniş ürün yelpazesine sahip ürünleri ile fuarda yer aldı.

Paintistanbul Fuarı yarın başlıyor!

Boya üreticileri, Paintistanbul' da buluşacak. Dünya boya pazarından yüzde 2 pay alan boya sektörü, CNR EXPO Yeşilköy ’ de düzenlenecek Paintistanbul Fuarı ’ nda yerini alacak...

Paintistanbul Fuarı 23 Ekim'de düzenlenecek!

Cumhuriyet’in 100. yılı olan 2023’te, 2.5 milyar dolarlık ihracat hedefine kilitlenen sektöre fuar desteği geliyor. Boyacılar 23 Ekim 2014 tarihinde CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek Paintistanbul Fuarı’nda buluşuyor...

Fuar İzmir'in imar planına evet oyu veren üyelerden savunma istendi!

İzmir Büyükşehir’in Fuar İzmir’in jeolojik ve jeoteknik raporlarının nerede olduğu sorusuna cevap verememesinin ardından, başmüfettiş imar planına ‘evet’ oyu veren meclis üyelerinden savunma istedi.

İzmir Gaziemir'deki yeni fuar alanının imar planı müfettişlik oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir’deki Fuar İzmir’in “jeolojik ve jeoteknik raporlarının nerede olduğu” sorusuna cevap veremedi. Muhakkik incelemesi sonrası mülkiye başmüfettişi İzmir’e geldi.

Paintistanbul and Turkcoat 2016 Fuarı 24 Mart'ta kapılarını açıyor!

6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Lahora tuvar ve Üretim Ekipmanları Fuarı Paintistanbul & TURKCOAT, 24 Mart 2016 Perşembe günü kapılarını açıyor.

DYO, Paintistanbul and Turkcoat 2016 Fuarı'na katılıyor!

Bu yıl, “Birlikten Doğan Güç” sloganıyla yola çıkan ve boya sektörünün en büyük buluşması niteliğine kavuşan Paintistanbul&Turkcoat 2016 Fuarı, dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul nerede?

Teslimlerinin 2018 yılının başında yapılması planlanan Piyalepaşa İstanbul projesi satışa çıkıyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen projenin tanıtımı MIPIM Fuarı'nda yapılacak. Peki Piyalepaşa İstanbul nerede?

İSMOB Fuarı 2015 nerede?

Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise alanında en büyük 3. fuarı olan İSMOB kapılarını bugün açıyor. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in açılışını yapacağı fuar 1 Şubat’a kadar sürecek. Fuarda 650 milyon dolarlık iş bağlantısı bekleniyor...

M'Expo Center Maltepe Fuar Merkezi nereye yapılacak?

1 milyon metrekare alanda kurulacak olan Maltepe Fuar Merkezi, M'Expo Center inşaatı bu yıl sonunda başlayacak. Maltepe M'Expo Center'da neler olacak, fuar alanının nerede yapılması planlanıyor?

Boyadaki en son yenilikler Paintistanbul 2014 Fuarı'nda buluştu!

"Daha iyi bir gelecek için" sloganıyla, 23 - 25 Ekim tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilen paintistanbul 2014 Fuarı, Türkiye ve yurtdışından boya firmalarını bir araya getirdi.

Boya sektörü Paintistanbul Fuarı'nda buluştu!

BOSAD, gerek üretim teknolojisi gerekse inovatif ürünlerde bölgesinin en güçlü oyuncularından biri olan Türkiye’yi üretim üssü ve de cazibe merkezi haline getirmek için kolları sıvadı.

Paintistanbul Fuarı yarın başlıyor!

Boya üreticileri, Paintistanbul' da buluşacak. Dünya boya pazarından yüzde 2 pay alan boya sektörü, CNR EXPO Yeşilköy ’ de düzenlenecek Paintistanbul Fuarı ’ nda yerini alacak...

DYO, renklerin ritmini müzikle buluşturacak!

Paintistanbul Fuar ve Kongresi’nin ana sponsorlarından ve katılımcılarından olan DYO, paintistanbul’u müziğin ritmi ile renklendirecek. Boya sektörü, 23 - 25 Ekim tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek Paintistanbul Fuarı’na hazırlanıyor.

Boya üreticileri Paintistanbul'da buluşuyor!

Boya üreticileri, Paintistanbul'da buluşacak. Paintistanbul Fuarı 23-25 Ekim tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.Paintistanbul 2014 fuarı kapsamında Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Kongresi düzenlenecek.

Boya üreticileri, Paintistanbul'da buluşacak!

Boya üreticileri, Paintistanbul'da buluşacak. Paintistanbul Fuarı 23-25 Ekim tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.Paintistanbul 2014 fuarı kapsamında Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Kongresi düzenlenecek.

Paintistanbul Fuarı nerede Haberi

Paintistanbul Fuarı nerede

Polisan, Vizyoner ve Yenilikçi Standıyla, Boya, Sanat ve Tasarım İlişkisine Yalın ve Kavramsal Bir Yorum Getirdi

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) tarafından bu yıl 23-25 Ekim tarihlerinde 3.’sü düzenlenen Paintİstanbul 2014 Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi başladı. Fuarın ana sponsorlarından Polisan, 3. Salon D1 numarada iddialı ve merak uyandıran standıyla büyülü bir atmosfer yaratırken, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. 

“Daha iyi bir gelecek” sloganıyla üretici ile potansiyel alıcı arasında bir köprü görevi gören ve bu yıl 3.’sü düzenlenen Paintİstanbul 2014 Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi, 23 Ekim 2014 Perşembe günü, CNR EXPO İstanbul’da kapılarını açtı. 

Türkiye’de boya pazarının güçlü oyuncusu ve Paintİstanbul’un ana sponsorlarından Polisan, 250’yi aşkın Polisan markalı ürün çeşidi ve dekoratif boya pazarında sektörün...