02 / 05 / 2024

Paintistanbul and Turkcoat 2016 Fuarı 24 Mart'ta kapılarını açıyor!

Paintistanbul and Turkcoat 2016 Fuarı 24 Mart'ta kapılarını açıyor!

6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Lahora tuvar ve Üretim Ekipmanları Fuarı Paintistanbul & TURKCOAT, 24 Mart 2016 Perşembe günü kapılarını açıyor.



Boya Sanayicileri Derneği 'BOSAD' ve Artkim Fuarcılık, 2014 yılında boya ve kaplama sektörünün Türkiye'deki iki fuarı olan Paintistanbul ve TURKCOAT Coatings Show Eurasia Fuarlarını aynı çatı altında birleştirerek 'Birlikten Doğan Güç' sloganıyla tek bir organizasyon olarak yola devam edeceklerini tüm sektöre duyurdu. Bu birleşmeden ortaya çıkan sinerji ve sektörün birleşmeye olan yoğun desteği sayesinde kısa bir zaman içerisinde Paintistanbul & TURKCOAT 2016 Fuarı, daha önceki yıllarda iki fuarın ulaştığı toplam metrekare satışlarını geride bırakarak büyüklük açısından Avrasya ve Ortadoğu'da düzenlenen en geniş kapsamlı boya ve kaplama fuarı haline gelmiş bulunuyor. 


Almanya, ABD, Belçika, Çin, Hindistan, Hollanda, İtalya, İngiltere, İran, İspanya, İsviçre, Lübnan, Malezya, Ukrayna başta olmak üzere dünyanın dörtbir yanından 450'den fazla firma ve firma temsilciliğine ev sahipliği yapacak olan Paintistanbul & TURKCOAT 2016yı, başlıca Azerbaycan, Bahreyn, Birlesjk Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Cezayir, Gürcistan, Irak, Iran, Mısır, Romanya, Türkmenistan, Ürdün gibi ülkelerden ve Türkiye'den 3 gün boyunca 10.000'nin üzerinde sektör profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor. 


İzmir Haber Ekspres


Geri Dön