29 / 04 / 2024

Paintistanbul tarihleri

Paintistanbul tarihleri

"Daha iyi bir gelecek için" sloganıyla, 23 - 25 Ekim tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilen paintistanbul 2014 Fuarı, Türkiye ve yurtdışından boya firmalarını bir araya getirdi.

Boya sektörü Paintistanbul'a hazır!

Türkiye boyada eşik atladı, bölgenin üretim üssü olmayı başardı. Almanya, İtalya, İngiltere, Fransa gibi devler küçülürken Türk boya sektörü, büyümeye devam ediyor. İşte Paintistanbul 2014 program detayları...

Boya üreticileri Paintistanbul'da buluşuyor!

Boya üreticileri, Paintistanbul'da buluşacak. Paintistanbul Fuarı 23-25 Ekim tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.Paintistanbul 2014 fuarı kapsamında Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Kongresi düzenlenecek.

TOKİ Van Şerefiye sözleşme tarihleri!

Toplam 425 adet konut satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. TOKİ Van Şerefiye sözleşme tarihleri 23 Haziran - 14 Temmuz 2016 günleri arasında yapılacak.

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri!

Toplamda 250 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 106 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri devam ediyor. TOKi Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri 30 Haziran'a kadar uzatıldı.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuru tarihleri!

TOKİ Bingöl İnönü mahallesi projesi kapsamında 8 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuru tarihleri...

Denizli Karahayıt Toki başvuru tarihleri!

154 konutluk Denizli Karahayıt projesinde başvuru dönemi devam ediyor. İşte, Denizli Karahayıt Toki başvuru tarihleri...

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir grubu başvuru tarihleri!

TOKİ tarafından Kırşehir Kaman bölgesinde alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konutun başvuruları için son bir hafta. İşte, TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir grubu başvuru tarihleri...

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuru tarihleri!

Siirt Merkez Evren Mahallesi Projesi kapsamında yer alan 118 adet 3+1 nitelikli standart konutlardan arta kalan 18 adet konut satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuru tarihleri..

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri 14 Haziran Salı günü başlıyor. Konut fiyatlarının 153 bin 996 liradan başladığı projede ödemeler kapsamında 144 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuru tarihleri!

Toplamda 438 adet daire satışa çıkarıldığı projede peşin ödemeler 9 bin 980 TL'den başlıyor. TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuru tarihleri 1 Haziran'da başlıyor ve 30 Haziran'a kadar devam ediyor.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Konutları başvuru tarihleri!

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Konutları başvuru tarihleri yarın başlıyor. Toplamda 438 adet daire satışa çıkarıldığı projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Evleri başvuru tarihleri 1 Haziran Çarşamba günü başlayacak. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme imzalama tarihleri!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme imzalama tarihleri bugün başladı ve 14 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Daire fiyatlarının 106 bin 390 TL'den başladığı projede toplam 425 adet konut satışta.

TOKİ Manisa Demirci başvuru tarihleri!

Fiyatların 114 bin 701 TL'den başladığı projede taksitler 477 liradan başlıyor. TOKİ Manisa Demirci başvuru tarihleri başvuru işlemleri 30 Haziran Perşembe gününe kadar devam edecek.

2016 Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru tarihleri!

2016 Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru tarihleri için son gün yarın. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede ödemelere göre 120 aydan 180 aya kadar varan vade imkanı sağlanıyor.

Paintistanbul tarihleri Haberi

Paintistanbul tarihleri


"Daha iyi bir gelecek için" sloganıyla, 23-25 Ekim tarihlerinde CNR Expo Yeşilköyde gerçekleştirilen paintistanbul 2014 Fuarı, Türkiye ve yurtdışından boya firmalarını bir araya getirdi. Boyadaki en son yenilikler ile yeni teknolojilerin sergilendiği fuar, MET adıyla tanınan ünlü graffiti sanatçısı Muhammed Emin Türkmen'in, çevre temalı özel çalışmasıyla renklendi. 

Hayatımızın her anında renkler var. Duygularımızı ve kişiliğimizi yansıtan renkler, aynı zamanda yaşadığımız mekânlardan kullandığımız aksesuar ve eşyalara kadar tüm hayatımızı yakından etkiliyor. BOSAD (Boya Sanayicileri Derneği), paintistanbul ile daha iyi bir gelecek için tüm renkleri birleştirdi. 

Fuar; iç ve dış cepheye yönelik dekoratif boyalar, sanayi boyaları, otomotiv ve deniz boyaları gibi farklı alanlarda ürünleri ile hayatımızı renklendiren boya üreticileri ile hammadde firmalarına ev sahipliği yaptı. 

Türk boya sektörünün Avrupa'ya ve dünyaya tanıtılmasında önemli bir...