05 / 05 / 2024

paket tur

paket tur

Geçen yıl ile bu yılın ilk çeyreğinde ferdi seyahatler küçülürken, paket tur satışları arttı.Turizmde geçen yıl sağlanan artışın yüzde 68'i paket turlardan elde edilirken, bu yılın ilk çeyreğinde paket turlarla Türkiye'ye girişte yüzde 11,2 artış görüldü.

Sivas'ta 4 paket tur çalışması turizmi artıracak!

Sivas İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Kadir Pürlü, "Turist sayısını artırmak için çok sayıda çalışma yaptık. Bu sezonda turist sayısı daha da artacak" dedi.

TOKİ 6. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 6. paket danışmanlık hizmet alımı işi 2. oturum ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 5. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 5. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ 4. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 4. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ 3. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 3. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ 2. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 2. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ 1. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 1. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ 8. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi 21 Mayıs'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 8. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi 21 Mayıs'ta yapılacak.

Sarıkamış'taki Sar-Tur Oteli yıkılıyor!

Kars'ın Sarıkamış İlçe Belediyesine ait Sar-Tur Oteli'nin yıkımına başlandı. İnönü Mahallesi'nde bulunan yaklaşık 40 yıllık bina, Sarıkamış Belediye Meclisinin kararıyla yıktırılıyor. Otelin yerine çok amaçlı sosyal ve spor tesisleri yapılacak.

TOKİ 7. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi 21 Mayıs'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 7. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi 21 Mayıs'ta yapılacak.

TOKİ 5. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi 20 Mayıs'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 5. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi 20 Mayıs'ta gerçekleşecek.

TOKİ 4. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi 14 Mayıs'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 4. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi 2. oturum ihalesi 14 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Tab Tur Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tab Tur Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Jean Michel Foucault tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da Şişli, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

paket tur Haberi

paket tur

Geçen yıl ile bu yılın ilk çeyreğinde ferdi seyahatler küçülürken, paket tur satışları arttı. 


AA muhabirinin, Türkiye talep profili analizinden derlediği bilgilere göre, geçen yıl turizm rakamlarındaki artışın yüzde 68'i paket turlardan sağlandı. 


"Arap Baharı"nın getirdiği ivmeyle 2011'de kazanılan 2,8 milyon turistin önemli bir kısmı ferdi seyahatlerden kaynaklanmıştı. O yılki artışın yüzde 75'i ferdi seyahatler, yüzde 15'i 0-14 yaş grubu çocuklar ve yüzde 10'u da paket turlardan elde edilmişti.  


Geçen yıl ise bu eğilimin durduğu ve Avrupa'daki iktisadi sorunların ağırlaştığı görüldü. 2011'de 13 milyon 57 bin 78 olan bireysel ziyaretçi sayısı, 2012'de 11 milyon 875 bin 498; 2011'de 13 milyon 554 bin 14 olan paket tur rakamları ise 2012'de 14 milyon 580 bin 941 oldu. Böylece geçen yıl ferdi seyahatler yüzde...