07 / 05 / 2024

Pakistan milletvekili arazi kavgası

Pakistan milletvekili arazi kavgası

Pakistan'ın Sindh eyaleti parlamentosu üyesi Şehnaz Ensar arazi anlaşmazlığı sebebiyle vefat eden kayınbiraderi Zahid Kohar'ın bir yeğeni tarafından öldürüldü

Bakan Özhaseki'den açıklama: Yabancılar Türkiye'den 17 bin 76 nitelikli arazi satın aldı!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancı uyruklulara satılan arazi miktarını Meclis'e taşıdı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yabancılara satılan arsa, arazi, tarla, bahçe gibi gayrimenkullere ilişkin rakamı açıkladı. İşte Özhaseki'nin o açıklaması... 

Köylere dönmek isteyenlere arazi ve konut kredisi verilmeli!

TBMM Tarım Komisyonu üyesi ve CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, kentlerde yaşayıp köylerine dönmek isteyenler için yeni düzenlemelere ihtiyaç olduğunu belirtti. Sarıbal, "Köye Dönüş teşvik edilmeli. Arazi, konut ve kredi desteği verilerek teşvik sağlanabilir" dedi.

Pakistan'da eyalet parlamentosu milletvekili arazi anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldü!

Pakistan'ın Sindh eyaleti parlamentosu üyesi Şehnaz Ensar arazi anlaşmazlığı sebebiyle vefat eden kayınbiraderi Zahid Kohar'ın bir yeğeni tarafından öldürüldü

İzmir Sarnıç’taki 2B arazi sahiplerine müjde!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Gaziemir Sarnıç’ta yılardır süre gelen 2B arazi sahiplerinin sorununun çözüldüğünü açıkladı...

İBB'nin arazi ve bina tahsislerine ilişkin 8 soru mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, İstanbul Büyükşehir Belediyesince yapılan arazi ve bina tahsislerini meclis gündemine taşıdı...

Kamuya ait arazi, konut ve lojman sayısı TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kamu kurum ve kuruluşlarına ait arazi, konut ve lojmanları meclis gündemine taşıdı. Gürer sorularını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a sordu...

Trabzon Beşikdüzü'ndeki belediyeye devredilen arazi mecliste!

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde belediyeye devredilen arazi meclis gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde'deki arazi toplulaştırma projeleri TBMM'de!

Niğde İli'ndeki arazi toplulaştırma projelerine ilişkin CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e sordu..

Niğde Çavdarlı ve Obruk Köyü'ndeki arazi toplulaştırmaları mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı bir köydeki toplulaştırma çalışmalarına ilişkin ve Bor ilçesine bağlı bir köyde arazi toplulaştırması yapılmasına ilişkin iki ayrı soru önergesi hazırladı.

Yoncalı Ovası Arazi Toplulaştırma Projesi meclise taşındı!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Yoncalı Ovası Arazi Toplulaştırma Projesi ile ilgili sorunlara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Pınarcık Köyü'nde yaşayan arazi sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli Pınarcık Köyü'nde yaşayan bir vatandaşın arazi sorunuyla ilgili başvurusuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Balıkesir'de arazi alan yabancılara ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir'de arazi satın alan yabancılara ilişkin soru önergesi hazırladı. Akın sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Milletvekili Mehmet Özhaseki'ye iletti..

Antalya Kepez'de kurulacak sanayi sitesinin arazi sorunu mecliste!

Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Antalya ilinin Kepez ilçesinde sanayi sitesi için ayrılan arazi ile ilgili iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. Kara, sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti..

Pakistan milletvekili arazi kavgası Haberi

Pakistan milletvekili arazi kavgası

Pakistan'ın Sindh eyaleti parlamentosu üyesi Şehnaz Ensari, arazi anlaşmazlığı sebebiyle öldürüldü. Geo haber sitesine göre, Pakistan Halk Partisi (PPP) Milletvekili Ensari, vefat eden kayınbiraderi Zahid Kohar için Navabşah şehri yakınlarında gerçekleştirilen anma töreninde, Kohar'ın bir yeğeni tarafından silahla vuruldu.

İkilinin arazi anlaşmazlığı sebebiyle sorun yaşadığını açıklayan Navabşah polisi, Ensari'nin saldırıdan sonra hastaneye götürülürken yolda yaşamını kaybettiğini bildirdi.

Soruşturma başlatan polis, olay sırasında başka kişilerin de ateş ettiği ihtimali üzerinde durduğunu...