06 / 05 / 2024

pakistan toki örnek

pakistan toki örnek

Ülkelerinde başlatacakları kentsel dönüşüm için TOKİ modelini örnek alacaklarını açıklayan Pakistan Başbakanı Şerif, Türkiye ziyareti kapsamında, İdarenin ödüllü uygulaması "Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi"ni yerinde inceleyecek

Herkesin beklediği TOKİ detayı ortaya çıktı! İşte TOKİ örnek daireler!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan, TOKİ 2022 ucuz konut projesiyle ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. TOKİ 2022 sosyal konut projesinin örnek daireleri belli oldu. Peki TOKİ 2022 daire planları nasıl? İşte TOKİ 2022 örnek daireler…

TOKİ'den Pakistan, Endonezya, Sri Lanka ve Somali'ye konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Pakistan, Endonezya, Sri Lanka ve Somali'deki afetlerin ardından bölgelerde yardım amaçlı konut, eğitim ve sağlık tesisleri inşa etti.

TOKİ Akgedik 2. etapta örnek daireler hazırlanıyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin bin 500 konuttan oluşan 2. etabında örnek daireler hazır hale getiriliyor.

Uşak TOKİ projesi Türkiye'ye örnek olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 450 milyon TL bedelli Uşak TOKİ’nin bölge ve Türkiye’ye örnek olacak bir proje olduğu açıkladı.

Kayseri Sarız TOKİ'de örnek daireler görücüye çıktı!

TOKİ tarafından Kayseri'nin Sarız ilçesinde inşa edilen 110 konutluk projede sona gelindi. Yıl sonunda teslim edilmesi planlanan konutlarda örnek daireler görücüye çıkıyor.

TOKİ Batman Emekli Konutları örnek proje oldu!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Türkiye'nin ilk emekli konutlarının Batman'da inşa edildiğini hatırlattı. Ekmen, Batman Konutları'nın örnek proje olduğunu belirtti.

Akgedik Yunuskent TOKİ'de örnek daireler tanıtıldı!

TOKİ tarafından Manisa'da inşa edilen Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin ilk etabında hak sahipleri örnek daireleri inceledi. 5 bin 500 konutluk projenin yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ GGC Konutları'nda örnek evler tanıtıldı!

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ve Toplu Konut İdaresi imzasıyla hayata geçirilen konut projesinde sona gelindi. Örnek daireler gazetecilere tanıtıldı.

TOKİ Batman Sason Konutları Türkiye'ye örnek oldu!

Batman'da Emekliler Derneğinin girişimleri ile TOKİ tarafından yapılan bin 447 konut projesi, tüm yurtta örnek teşkil etti.

Aksaray Küçük Sanayi Projesi Türkiye'ye örnek olacak!

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Belediyesi'nin TOKI işbirliğinde inşa ettiği Küçük Sanayi Projesi'nin Türkiye'nin örnek projelerinden olacağını söyledi.

TOKİ Manisa Yunusemre Konutları Türkiye'ye örnek!

Manisa'da adeta ikinci bir şehir inşa ettiklerini söyleyen Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Toplu konut projemiz, TOKİ'nin Türkiye'de örnek gösterdiği 3 projeden biri konumunda" dedi.

TOKİ Türk sanayisine örnek teşkil edecek uygulamalar yapacak!

TOKİ, toplu konut ve kentsel dönüşümden sonra sanayiye de el attı. KOBİ'ler için yeni ve modern sanayi siteleri hayata geçiren kurum, yeni dönemde Türk sanayisine örnek teşkil edecek uygulamalar üstlenecek.

Pakistan TOKİ'den 4,5 milyon konut için destek istedi!

Pakistan Pencap Hükümeti Konut, Kentsel Gelişim ve Toplum Sağlığı Mühendisliği Bakanı Tanveer Aslam Malik, Pakistan'a yapılması planlanan 4,5 milyon konut inşası için TOKİ'den teknik destek ve tecrübe paylaşımı istedi.

pakistan toki örnek Haberi

pakistan toki örnek
Ülkelerinde başlatacakları kentsel dönüşüm için TOKİ modelini örnek alacaklarını açıklayan Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Türkiye ziyareti kapsamında, "Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi"nde incelemelerde bulunacak.

TOKİ yetkililerinden alınan bilgiye göre, 18 Eylül'e kadar Türkiye'de bulunacak Navaz Şerif, düşük maliyetli konut üretimi ve sunumu konusunda bilgi, deneyim ve know-how paylaşımı, ülkelerinde TOKİ muadili konut yapımı kurumunun kurulması yönündeki çalışmaları doğrultusunda Türkiye-Pakistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi Üçüncü Toplantısı'na katılacak. Ülkelerinde büyük bir kentsel dönüşüm başlatacaklarını ve TOKİ modelini örnek alacaklarını açıklayan Şerif, Ankara ziyaretinde, TOKİ'nin ödüllü uygulaması "Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi"ni yerinde inceleyecek.

Toplu konut zaptı var

Şerifin Türkiye ziyareti programında, iki ülke arasında görüşülecek bir çerçeve anlaşma dahilinde konut konusunda işbirliği de gündeme alınacak. Bu arada, Türkiye ile Pakistan arasında...