02 / 05 / 2024

Pakpen 2015

Pakpen 2015

Son dönemde Ar-Ge çalışmalarında çevreci ürünlere odaklandıklarını belirten Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, yeni yatırımlarıyla kompozit kapı üretiminde organik fiber katkılı plastikleri kullanmaya başladıklarını kaydetti.

50 ülkeye ihracat yapan Pakpen pazarını genişletecek!

PVC profil, yalıtım malzemeleri, altyapı ve bina içi tesisat boruları olmak üzere üç alanda üretim yapan Pakpen, halen 50 ülkeye ihracat yapıyor...

Pakplast ile yurtdışında prestijli projelere imza attık!

PVC profil, yalıtım malzemeleri, altyapı ve bina içi tesisat boruları olmak üzere üç farklı kategoride üretim yapan Pakpen, plastik boru markası Pakplast ile yurtdışındaki projelerde yer aldı.

Pakpen 38. Yapı Fuar'ı büyük ilgi gördü!

Yapı sektöründe birçok ilke imza atan Pakpen, 21 - 25 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen 38. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'a katıldı. Pakpen, Türk yapı sektörünün en büyük fuarı oldu.

Pakpen Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini sergiliyor!

Yapı sektöründe birçok ilke imza atan Pakpen, 21 – 25 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen 38. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’a katıldı.

Pakpen ile enerjide yüzde 40 tasarruf sağlanıyor!

Yapı sektörünün öncü firmalarından Pakpen, 11–14 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen İstanbul Pencere Fuarı’na katıldı. Fuarda Pakpen ve PakDoor markası ile üretim yapılan pencere ve kapı ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Pakpen İstanbul Pencere 2014 Fuarı'nda!

Fuarda Pakpen ve PakDoor markası ile üretim yapılan pencere ve kapı ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Yüzde 40’a kadar enerji verimliliği sağlayan ürünler yoğun ilgi gördü.

Pakpen İstanbul Pencere Fuarı’nda ürünlerini sergileyecek!

Pakpen Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 15'incisi gerçekleştirilen İstanbul Pencere Fuarı’ nda ürünlerini sergileyecek. Pakpen'in 2. Salon'da bulunan 212 no'lu standında yer alıyor.

Kartal Eagle Residence 2015'te teslim! 155 bin liraya!

Kartal Eagle Residence projesinde fiyatlar 155 bin liradan başlangıç gösteriyor. Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu projenin anahtar teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Viaport Marin, Nisan 2015’te açılacak!

Viaport Marin projesinde 5 çıpalı marina konsepti uyarlandı. Projede, unutulmaya yüz tutan balıkçı barınakları yeniden inşa ediliyor. Viaport Marin, Nisan 2015’te İstanbulluların hizmetine açılması planlanıyor

Tuzla Viaport Marin Nisan 2015'te tamamlanacak!

VIA Properties tarafından Tuzla’da deniz üzerine inşa edilecek marina 2015’te tamamlanacak. 650 milyon liralık yatırımla hayata geçecek proje 750 yat kapasiteli olacak. Projede 5 yıldızlı otel, oyun alanları ve ticari birimler de bulunacak...

Viaport Marin görücüye çıktı! Mayıs 2015'te hizmete açılacak!

Via Properties tarafından inşa edilen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Tuzla Belediyesi' nin katkılarıyla,Tuzla' da hayat bulan Viaport Marin, Mayıs 2015' te İstanbulluların hizmetine açılacak...

Kartal Metsan Nexus Aralık 2015'te teslim edilecek!

Metsan Nexus projesinde otopark ve ticari birimlere ait katlar ile birlikte 14'üncü kata ulaşıldı. Dünyaca ünlü Mimar Daniel Libeskind ile inşatı ilerleyen bu karma projede yaşam, 2015 yılı Aralık ayında başlayacak.

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi 2015 Ocak'ta hizmete girecek!

Kuzey Kamu Hastane Birlikleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nin 2015 yılı Ocak ayında hizmete gireceğini ve hastanenin kapasitesini 400'den 660 yatağa çıkarttıklarını söyledi

Sheraton İstanbul Ataşehir 2015 yılında faaliyete geçecek!

Starwood’ un Anadolu Yakası’ ndaki ilk oteli Sheraton İstanbul Ataşehir, 2015 yılında faaliyete geçecek. Sheraton İstabul Ataşehir dinamik yapısıyla şehirde yeni bir buluşma noktası olacak.

Metsan Nexus'ta yaşam 2015 Aralık'ta başlıyor!

Metsan İnşaat’ın, lansmanını Kasım ayında yaptığı Metsan Nexus projesinde otopark ve ticari birimlere ait katlar ile birlikte 14. kata ulaşıldı. Metsan Nexus'ta yaşam 2015 Aralık'ta başlıyor.

Pakpen 2015 Haberi

Pakpen 2015

Tüm materyalleri geri dönüştürülebilir plastikten üretilen bir kapı ortaya çıkardıklarının altını çizen Tuza, "Kompozit kapıların üretiminde kağıt dolgular, ahşap ve MDF kullanılıyor. Bizim ürettiğimiz kompozit kapıda ise kullanılan tüm materyaller, geri dönüştürülebilir plastikten oluşuyor. İçinde kullanılan PVC plaka, XPS, bio fiber kasa ve seren gibi materyaller, ayrı bir işlemden geçirilerek tekrar ürün haline getirilebiliyor" dedi. 




Kapı ve pencere sektöründe Pakpen markasıyla PVC kapı-pencere, panjur ve kepenk sistemleri.. Pakdoor markasıyla dekoratif dış kapı ve iç kompozit kapı sistemlerinin üretimini gerçekleştirdiklerini dile getiren Mehmet Tuza, Pakdoor PVC kompozit iç kapı sistemlerinin alanında Avrupa'da sayılı tesisler arasında yer alan fabrikalarında robotik sistemler desteğiyle otomatik olarak üretildiğini ifade etti. ArGe çalışmalarıyla ürünlerini günün trendlerine göre yenileyebilen esnek bir üretim kabiliyetine sahip olduklarına değinen Tuza,...