28 / 07 / 2024

Pakpen finansal veri tablosu sıralaması

Pakpen finansal veri tablosu sıralaması

Yurtdışında yer aldıkları projeleri oldukça önemsediklerini söyleyen Pakpen Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Tuza, büyük altyapı ve imar projelerini, pazar dinamiklerini ve ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini bildirdi.

İngiltere'de iki yıllık sabit konut kredisi faizi yüzde 6,63'e yükseldi!

Finansal veri sağlayıcısı Moneyfacts'den yapılan son dakika açıklamasına göre, İngiltere'de ortalama 2 senelik sabit konut kredisi faizi, yüzde 6,63'e çıktı.

Adese AVM 3 aylık finansal raporları!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., 3 aylık finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak -31 Mart 2015 dönemine ait finansal tabloları...

JCR'den Pakpen'e yatırım yapılabilir notu!

Yenilikçi ürünleri, yüksek marka bilinirliği, üretim kapasitesi, ürün çeşitliliği, yaygın dağıtım kanalı, finansal kaynaklara erişim kolaylığı ve sergilediği büyüme performansı, Pakpen'e, Derecelendirme Kuruluşu JCR'dan 'yatırım yapılabilir* notu getirdi.

Pakpen JCR’dan yatırım yapılabilir notu aldı!

Yenilikçi ürünleri, yüksek marka bilinirliği, üretim kapasitesi, ürün çeşitliliği, yaygın dağıtım kanalı, finansal kaynaklara erişim kolaylığı ve sergilediği büyüme performansı, Pakpen’e, Derecelendirme Kuruluşu JCR’dan ‘yatırım yapılabilir’ notu getirdi.

Pakpen Plastik tahvil izahnamesini yayınladı!

Pakpen Plastik Boru ve Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. bugün yaptığı açıklamada ortaklığın tahvil izahnamesinde belirtilen finansal sınırlamalar hakkında bilgi verdi. Detaylar haberimizdeki ekte yer alıyor.

Alışveriş merkezleri birer birer satılıyor!

Sürekli yenileri açılsa da her alışveriş merkezi başarılı olacak diye bir kural yok. Gerçi başarılı olsa bile satışa çıkarılanlar da yar. Bazıları finansal sıkıntı, bazıları da ortaklık sorunları nedeniyle birçok AVM yeni sahiplerini arıyor

Alışveriş merkezleri ciroları yüzde 16 arttı!

Alışveriş merkezleri (AVM) ocak ayı ciro endeksinin, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 16 arttığı bildirildi

Dubai Alışveriş Merkezi boşaltıldı!

Dubai Alışveriş Merkezi'ndeki dev akvaryumun sızıntı yapması üzerine güvenlik önlemi olarak merkezin boşaltıldığı bildirildi

LPG, alışveriş arası güzelleşme mağazaları yarattı

Alışveriş arası güzelleşme mağazaları yarattı, en çok girişimci erkeklerden çıktı

Nuri Akın: Herkes hesaplı alışverişin peşinde

212 Power Outlet'in sahibi Nuri Akın, krizde hesaplı alışverişin öne çıktığını söyledi

Talimhane'nin alışveriş ve kültürün merkezi olması isteniyor

Talimhane bölgesinin alışveriş ve kültürün de merkezi olması için ünlü markalarla görüşme yapılıyor

Bu AVM'de 'koç'la alışverişe çıkılacak

Nisan ayında kapılarını açmaya hazırlanan Ataköy Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kiralamaları çok kısa sürede tamamladı

Kipa AVM'de alışveriş defileyle renklendi!

Çiğli Kipa Alışveriş Merkezi'nde hafta sonu oldukça renkli bir defile düzenlendi.

Pakpen finansal veri tablosu sıralaması Haberi

Pakpen finansal veri tablosu sıralaması

Pakplast markası ile doğalgaz borusu imalatı yapan Pakpen, yaklaşık 50 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Yurtdışında yer aldıkları projeleri oldukça önemsediklerini söyleyen Pakpen Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Tuza, büyük altyapı ve imar projelerini, pazar dinamiklerini ve ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini bildirdi. Tuza, Gürcistan'ın tüm doğalgaz altyapısı, Kazakistan'ın Atrau bölgesinde doğalgaz ve altyapı su boruları projelerini üstlendiklerini söyledi. 


Sektörün büyümesine paralel olarak Pakpen'in yurt içi ve dışı pazarlarda istikrarlı büyümesini sürdüreceğini aktaran İbrahim Tuza, yeni ürün geliştirme çalışmalarına ağırlık verdiklerini dile getirdi. 


2014 yılında altyapı ve bina içi tesisat boru gruplarında yeni ürünleri bünyelerine katarak, kapasitelerini artırmayı hedeflediklerini söyleyen Tuza, "Özellikle altyapı boru fabrikamızda kapasite artışına yönelik yatırımlar yaparken, yatırım bütçemizin önemli bir kısmını da Ar-Ge ve ürün çeşitlendirmeye ayıracağız" dedi. Sektörde ürün...