04 / 05 / 2024

Pakpen geri dönüşümlü kapı üretimi

Pakpen geri dönüşümlü kapı üretimi

Son dönemde Ar-Ge çalışmalarında çevreci ürünlere odaklandıklarını belirten Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, yeni yatırımlarıyla kompozit kapı üretiminde organik fiber katkılı plastikleri kullanmaya başladıklarını kaydetti.

Gürcistan'daki 15 dönümlük arazi 40 yıl sonra geri alındı!

Türkiye ile Gürcistan arasındaki sınırı çizen Çaksu Deresi'nin 40 yıl önce yatağını değiştirmesi sonucu, 15 dönümlük arazinin Gürcistan'da kalmasının ardından başlatılan mücadelede sona ulaşıldı. 15 dönüm arazi 40 yıl sonra geri alındı.

İşte geri dönüşümlü eşyalarla, 500 dolar'a yapılan o ev!

Scott Brooks, maliyeti oldukça düşürerek kendi minimal evini inşa etmeyi başaran biri. Çoğunlukla yeniden dönüşümlü materyaller kullanarak, ev için 500 dolardan daha düşük bir harcama yapmış.

Pakpen geri dönüştürülebilir plastikten kapı üretiyor!

Pakpen Kalite ve Ar-Ge Müdürü Serhat Çiftçi, “Yaptığımız yeni yatırımla kompozit kapı üretiminde organik fiber katkılı plastikleri kullanmaya başladık. Bu sayede Türkiye’de ilk defa, geri dönüştürülebilir plastikten kapı ürettik” dedi.

Pakpen geri dönüşümlü kapı üretimine başladı!

Son dönemde Ar-Ge çalışmalarında çevreci ürünlere odaklandıklarını belirten Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, yeni yatırımlarıyla kompozit kapı üretiminde organik fiber katkılı plastikleri kullanmaya başladıklarını kaydetti.

Tekzen Mobilya geri dönüşümlü bahçe mobilyaları üretiyor!

Doğaya saygılı ürünler markaların yeni ilgi alanı. 1995'te ilk mağazasını İstanbul Merter'de açan Tekzen geri dönüşümlü mobilya üretimine başladı.

Tuzla Atık Madeni Yağ Geri Dönüşüm Tesisi halk toplantısı 21 Mayıs'ta!

İstanbul Tuzla ilçesinde İssan Kimya San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Atık Madeni Yağ Geri Dönüşüm Tesisi Kapasite Artışı Ve Tehlikeli Atık Geri Kazanım Faaliyeti projesi ile ilgili halk toplantısı 21 Mayıs'ta düzenlenecek.

Başakşehir 'de 350 dönümlük alan kentsel dönüşüme girdi!

İstanbul Başakşehir sınırları içerisindeki Ziya Gökalp Mahallesi, Bakanlar Kurulu’nca riskli alan kabul edildi. 3’ncü havalimanına bağlantı noktasında yer alan, Atatürk Olimpiyat Stadı’na komşu 350 dönümlük bölgede kentsel dönüşüm uygulanacak.

Sahibinden habersiz 80 dönümlük araziyi sattılar!

Mamak'ta 80 dönümlük araziyi İstanbul'da yaşayan sahibinden habersiz, sahte kimlik ve evrak düzenleyip 5,5 milyon liraya sattıkları öne sürülen 7 kişi tutuklandı. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'deki inşaat ve yıkıntı atıkları için geri dönüşüm başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geri dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği projelerine yeni bir çalışma daha ekleyecek. Bu kapsamda inşaat ve yıkıntı atıklarının geri dönüşümünde kapsamlı bir çalışma için ilk adımlar atıldı.

Adıyaman'a 550 dönümlük kentsel dönüşüm projesi!

Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, katıldığı televizyon programında, Adıyaman'da 550 dönümlük projeyi hayata geçireceklerini belirtirken AVM'siyle, sinemasıyla, otoparkıyla yepyeni bir şehir hedeflediklerini söyledi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde geri dönüşümün önemini anlattı!

Daha yeşil bir Yıldırım'ı hayata geçirmek için önemli çalışmalara imza atan Yıldırım Belediyesi, geri dönüşümün önemine dikkat çekmek için 'Çevremizdeki Atıkların Geri Dönüşümü Sempozyumu' düzenledi.

Elmar Towers'ta yatırımların geri dönüşü 10 yıla iniyor!

Başkent'te, Eskişehir Yolu üzerinde mimarisi ve satış formülüyle ses getirecekbir gayrimenkul projesine başlayan Elmar Yapı, çekici ve modern projesiyle yatırımın geri dönüş süresini 10 yıla indiriyor.

İnşaat atıkları geri dönüştürülebilir!

İMO Başkanı Dr. Cem Oğuz, Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak yapıların inşaat atıklarının geri dönüşümü sağlanabildiği takdirde taş ve kum ocakları ihtiyacının en aza inebileceğini söyledi.

Pakpen geri dönüşümlü kapı üretimi Haberi

Pakpen geri dönüşümlü kapı üretimi

Tüm materyalleri geri dönüştürülebilir plastikten üretilen bir kapı ortaya çıkardıklarının altını çizen Tuza, "Kompozit kapıların üretiminde kağıt dolgular, ahşap ve MDF kullanılıyor. Bizim ürettiğimiz kompozit kapıda ise kullanılan tüm materyaller, geri dönüştürülebilir plastikten oluşuyor. İçinde kullanılan PVC plaka, XPS, bio fiber kasa ve seren gibi materyaller, ayrı bir işlemden geçirilerek tekrar ürün haline getirilebiliyor" dedi. 




Kapı ve pencere sektöründe Pakpen markasıyla PVC kapı-pencere, panjur ve kepenk sistemleri.. Pakdoor markasıyla dekoratif dış kapı ve iç kompozit kapı sistemlerinin üretimini gerçekleştirdiklerini dile getiren Mehmet Tuza, Pakdoor PVC kompozit iç kapı sistemlerinin alanında Avrupa'da sayılı tesisler arasında yer alan fabrikalarında robotik sistemler desteğiyle otomatik olarak üretildiğini ifade etti. ArGe çalışmalarıyla ürünlerini günün trendlerine göre yenileyebilen esnek bir üretim kabiliyetine sahip olduklarına değinen Tuza,...