28 / 04 / 2024

Pakpen Plastik etkinlikleri

Pakpen Plastik etkinlikleri

Pakpen Plastik Boru ve Yapı Elemanları tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pakpen Plastik 21 Nisan 2014 tarihindeki genel kurulunu tescilledi.

Pakplast ile yurtdışında prestijli projelere imza attık!

PVC profil, yalıtım malzemeleri, altyapı ve bina içi tesisat boruları olmak üzere üç farklı kategoride üretim yapan Pakpen, plastik boru markası Pakplast ile yurtdışındaki projelerde yer aldı.

Menemen Plastik OSB’de ilk ruhsat Şubat'ta veriliyor!

5 bin kişiye istihdam yaratacak Menemen Plastik OSB’de ilk ruhsat şubat ayının ilk haftasında Medusa Plastik’e verilecek. Ardından 10 kadar firma daha birbiri ardına yıl içinde inşaat faaliyetlerine başlayacak

Yalçınlar Alüminyum Kompozit Plastik İnşaat ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yalçınlar Alüminyum Kompozit Plastik İnşaat ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hüseyin Ürek Şube Müdürlüğü'nde 6 milyon TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Özakyol İnşaat Tekstil Mobilya Plastik Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özakyol İnşaat Tekstil Mobilya Plastik Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Akyol tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta Maltepe, Küçükyalı Mahallesi'nde kuruldu.

Pakpen 5. kez Türkiye'nin süper markası oldu!

Pakpen 5. kez Türkiye'nin süper markası oldu. Başarılı Ar-Ge çalışmaları, ürün kalitesi ve aldığı uluslararası sertifikalarla yapı sektörünün öncü kuruluşlarından olan Pakpen, Superbrands Türkiye listesinde beşinci kez yer aldı.

Menemen Plastik OSB’de fabrika inşaatları başlayacak!

Plastik alanında Türkiye'nin tek ihtisas sanayi bölgesi olan ve yaklaşık 5 bin kişilik istihdam oluşturması hedeflenen Menemen Plastik İhtisas OSB'nin Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, 2015'e borçsuz girdiklerini dile getirdi

Tozan Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tozan Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Pimaş Plastik genel kurul evraklarını teslim etti!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından bugün kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. genel kurul evraklarını teslim etti.

Pimaş Plastik genel kurul toplantısını yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. genel kurul toplantısını yayınladı.

Pakpen ahşaba alternatif buldu!

Pakpen Kalite ve Ar - Ge Müdürü Serhat Çiftçi, “Bu ürün, birçok sektörde kullanılan ahşap ve MDF’nin yerini alabilme konusunda potansiyeli çok yüksek bir ürün.

Akasyalı Plastik Kimya İnşaat Metal ve Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akasyalı Plastik Kimya İnşaat Metal ve Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Gergerli tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Pimaş Plastik İnşaat sermayesini artırıyor!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. sermaye artırımına karar verdi.

Ekiciler Nakliyat Hafriyat İnşaat Orman Ürünleri Metal ve Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekiciler Nakliyat Hafriyat İnşaat Orman Ürünleri Metal ve Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Karakurt Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu.

Pakpen Plastik etkinlikleri Haberi

Pakpen Plastik etkinlikleri

Pakpen Plastik Boru tarafından yapılan açıklama şöyle;


Pakpen Plastik Boru ve Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 21 Nisan 2014 Pazartesi günü saat 10.00'da Kos Evrenköy cad.no:11 Selçuklu / Konya adresindeki şirket merkezinde yapılmıştır. Olagan Genel Kurula ait Toplantı tutanağı ve hazirun cetveli ekte...