22 / 07 / 2024

Pakpen Plastik tahvil izahnamesi

Pakpen Plastik tahvil izahnamesi

Pakpen Plastik Boru ve Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. bugün yaptığı açıklamada ortaklığın tahvil izahnamesinde belirtilen finansal sınırlamalar hakkında bilgi verdi. Detaylar haberimizdeki ekte yer alıyor.

Pakplast ile yurtdışında prestijli projelere imza attık!

PVC profil, yalıtım malzemeleri, altyapı ve bina içi tesisat boruları olmak üzere üç farklı kategoride üretim yapan Pakpen, plastik boru markası Pakplast ile yurtdışındaki projelerde yer aldı.

Pakpen Plastik Boru 7. Kupon ödemesi faiz oranını yayınladı!

Pakpen Plastik Boru ve Yapı Elemanları San. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pakpen Plastik Boru 7. Kupon ödemesi faiz oranını yayınladı.

İş Bankası tahvil ihraç edecek!

İş Bankası, bugünden itibaren üç gün süreyle 2 farklı vadeli bono ve 1 iskontolu tahvil ihraç edecek. Bu bono ve tahvillere fazla talep gelmesi durumunda toplam ihraç tutarı 450 milyon lira artırılarak 1,35 milyar liraya çıkarılabilecek

Türk Lirası tahvil ihraçları 4 yıl içinde 10 katına çıktı!

Bu yılın ilk 9 ayında 53 milyar TL’lik özel sektör tahvil ihracı gerçekleşirken, bunun 2,3 milyar TL’si şirketler tarafından yapıldı. Sene sonunda ise bu rakamın 5 milyar TL’ye çıkması bekleniyor

Türk Lirası tahvil ihraçları 4 yılda 10 katına çıktı!

Bu yılın ilk 9 ayında 53 milyar TL’lik özel sektör tahvil ihracı gerçekleşirken, bunun 2,3 milyar TL’si şirketler tarafından yapıldı. Sene sonunda ise bu rakamın 5 milyar TL’ye çıkması bekleniyor

Pimaş Plastik yönetim kurulu üye değişikliğini yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. yönetim kurulu üye değişikliğini yayınladı.

Fransa'da plastik yasağı 2016'da başlıyor!

Fransa parlamentosundan geçen yasayla ülkede plastik kullanımı tamamen kalkacak. 2016' dan itibaren plastik poşet, 2020' den itibaren de plastik tabak, çatal, kaşık, bıçak kullanımı yasaklanacak...

B-Plas Bursa Plastik Metal İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Teknokent Şubesi açıldı!

B-Plas Bursa Plastik Metal İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Teknokent Şubesi, Mehmet Celal Gökçen Şube Müdürlüğü'nde 20 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Temapol Polimer Plastik İnşaat piyasa danışmanı ile göreve devam ediyor!

Tempol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Temapol Polimer Plastik İnşaat piyasa danışmanı ile göreve devam ediyor.

ER-PEN Erzurum Plastik Mamülleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ER-PEN Erzurum Plastik Mamülleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Arı, Fatih Arı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de kuruldu.

Saray Halı tahvil kupon ödeme duyurusunu yayınladı!

Saray halı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Saray Halı tahvil kupon ödeme duyurusunu yayınladı. Ödeme, Takasbank A.Ş. nezdindeki serbest hesaplarına aktarılmıştır.

Yeni Nesil Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Elektrik ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Nesil Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Elektrik ve Plastik Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fazlı Özbay tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Eylül'de kuruldu.

Te Mapol Polimer Plastik İnşaat genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Te Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Te Mapol Polimer Plastik İnşaat genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Pakpen Plastik tahvil izahnamesi Haberi

Pakpen Plastik tahvil izahnamesi


Pakpen Plastik Boru ve Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığın tahvil izahnamesinde belirtilen finansal sınırlamalar hakkında bilgi verdi. 



Detaylı bilgi için