14 / 05 / 2024

Paladyum Tavır ne zaman açılıyor

Paladyum Tavır ne zaman açılıyor

Palladium Tower, dahi bellek Stephen Wiltshire'ın İstanbul'u resmet etkinliği ile ne zaman açılıyor? Palladium Tower ne zaman açılacak? Tahincioğlu Palladium Tower açılışı ne zaman? İşte Palladium açılış tarihi...

Emtia piyasasında savaş dalgası sürüyor: Paladyum bugün ne kadar oldu?

Değerli madenler içerisinde yer alan paladyum yeni haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti. Geçtiğimiz hafta FED faiz kararı ile Altın, gümüş yükselişe geçerken paladyum da değer kazanan madenler arasında yer alıyor. Peki paladyum bugün ne kadar?

Paktaş Çorap konut sektörüne yöneldi!

Yarım yüzyılı aşkın süredir çorap üretimi yapan Paktaş, sektörün önde gelen sanayicilerinden biri. Son dönemde kendi markalarına dönük üretim ve pazarlama stratejisi izledi. Paktaş Çorap konut sektörüne yöneldi.

Deniz Harita inşaat sektörüne giriş yaptı!

2011 yılında Erdem Deniz tarafından Deniz Harita adı altında kurulan mühendislik firma, 2014 yılının ilk çeyreğinde inşaat sektörüne de geçiş yaparak "Denizer Harita İnşaat Taah. İth. İhr. San ve Tic. Ltd. Şti." olarak faaliyet alanlarını genişletti.

Ali Babacan: Kimse inşaat sektörüne engel olmasın!

GYODER 7. Gelişen Kentler Zirvesi'nde konuşan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, gayrimenkul yatırımcısının işinin kolaylaştırılması gerektiğini belirterek "Kimse inşaat sektörüne engel olmasın" dedi..

Ergün Turan: İnşaat sektörüne gözümüz gibi bakmalıyız!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "İnşaat sektöründeki hadise çok geniş ve hızlı şekilde katmanlara ulaşan bir sektör. Ekonomik büyüme olduğunda itici güç olarak ortaya çıkıyor. İnşaat sektörüne gözümüz gibi bakmalıyız" diye konuştu.

Türk inşaat sektörüne yabancı yatırımcının ilgisi artıyor!

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, yabancı yatırıcının Türk inşaat sektörüne olan ilgisinin her geçen gün arttığını söyledi.

Yörsan, 'Yöryapı' adıyla inşaat sektörüne girdi!

Süt ürünleri firması Yörsan, Dubai’ li Abraaj Capital’ i ortak aldıktan sonra 'Yöryapı' adıyla inşaat sektörüne girdi. Yörsan'ın kurucu ortağı ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Yörük, açıkladı.

Ispartalı Merko konut sektörüne giriyor!

MERKO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, Çayboyu’na Cuma günü açtıkları yeni şubenin ardından her yıl bir mahalleye şube açacaklarını bildirdi. Firma konut sektörüne giriyor..

Doların yükselmesi gayrimenkul sektörüne yarayacak!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, doların yükselmesinin gayrimenkul sektörüne olumlu yansıdığını belirtti..

Yörsan'ın kurucu ortağı Yörük ailesi inşaat sektörüne girdi!

50 yıllık başarılı bir geçmişe sahip olan YÖRÜK Ailesi, sahibi olduğu Türkiye’ nin en büyük süt Ürünleri firması Yörsan’a Dubai’ li Abraaj Capital’ i ortak aldıktan sonra “YÖRYAPI” adıyla inşaat sektörüne girdi.

Konut sektörünün hareketliliği mobilya sektörüne de yansıdı!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı mobilya sektörünü değerlendirdi…Konut sektörünün hareketli dönemi, ihtiyaç gereği mobilya sektörüne de değdi.

Mehmet Türe'ye çevre ve mimarlık kültürüne katkı ödülü!

Bağımsız Mimarlık Merkezi arkitera, seranit grup sponsorluğundaki yarışmayla yap projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'ye yapılı çevre ve mimarlık kültürüne katkı ödülü verildiği bildirildi.

Seren Serengil ve annesi inşaat sektörüne giriyor!

SEREN Serengil, annesi Nevin Serengil ile birlikte , inşaat sektörüne giriyor. Anne kız, Çatalca bölgesinde sahip oldukları arazi üzerinde villalardan oluşan bir site yapmanın hazırlığında..

Paladyum Tavır ne zaman açılıyor Haberi

Paladyum Tavır ne zaman açılıyor

Palladium Tower ne zaman açılıyor?


Palladium Tower ne zaman açılacak? Palladium Tower açılışı ne zaman? Palladium Tower açılış tarihi nedir? Palladium Tower Stephen Wiltshire İstanbul'u resmet etkinliği ne zaman? Palladium Tower nerede? Palladium Tower'a nasıl gidilir? Palladium Tower adresi nedir? Palladium Tower telefon numarası kaç? Palladium Tower internet sitesi hangisi? Palladium Tower Ataşehir'de nerede? Palladium Tower İstanbulu Resmet etkinliği ne zaman? Palladium Tower açılışına gelen dahi bellek Stephen Wiltshire kimdir? Palladium Tower'ı kim inşa etti? Palladium Tower kimin projesi? İşte Palladium Tower açılışına dair tüm sorulara cevaplar...


Dahi Bellek Stephen Wiltshire Palladium Tower açılışı için İstanbul’u resmediyor. Palladium Tower, Stephen Wiltshire resim etkinliğiyle 24 Eylül 2014'te açılacak. 


Stephen Wiltshire İstanbul'u Resmet etkinliği 28 Eylül 2014 tarihine kadar sürecek. Dahi bellek Stephen Wiltshire İstanbul'u Resmet...