03 / 05 / 2024

palandöken belediyesi satılık konut arsası

palandöken belediyesi satılık konut arsası

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Palandöken'in H.Avni Ulaş Mahallesi'nde bulunan arsa 2 milyon 699 bin 424 TL'ye ihale edilecek.

Erzurum Palandöken'de 4.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Palandöken H.avni Ulaş mahallesinde bulunan konut arsası 4 milyon 866 bin 872 TL'ye ihale edilecek.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Erzurum Palandöken Belediyesi'nden 76 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Erzurum Palandöken Belediyesi, Erzurum ili, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde yer alan 12 gayrimenkulü 75 milyon 975 bin 685 TL bedelle satışa çıkardı.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Erzurum Büyükşehir'den 26.8 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Palandöken'e bağlı Osmangazi Mahallesi ile Kazım Yurdalan Mahallesi'ndeki 10 arsayı ihale ile satıyor...

Erzurum'da 20.4 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Palandöken'e bağlı Osmangazi ve Ş. İsmail Aksu Mahallesi'ndeki 5 arsasını satışa sunuyor. İhale 4 Ocak'ta yapılacak..

Erzurum Palandöken'de 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum'da Palandöken'e bağlı Osmangazi Mahallesinde yer alan arsa ihale usulü ile satılıyor. İhale 8 Aralık'ta gerçekleşecek..

Palandöken'e yeni kaymakamlık binası!

Palandöken Belediyesi, 20 yıldır kullandığı eski binasından yeni binasına taşındı ve orada hizmet vermeye başladı. Eski binanın yerine kaymakamlık yapılacak.

Palandöken'de satılık 3 arsa ihalesi 27 Aralık'a ertelendi!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Palandöken Osman Gazi'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. İhaleleri 27 Aralık'a ertelenen gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 329 bin 164 TL olarak belirlendi.

Erzurum Palandöken Belediyesi'ne depreme dayanıklı bina!

Palandöken Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaatı devam ediyor. Belediyenin yeni hizmet binası 2 bloktan oluşacak. Depreme dayanıklı olacak bu binaya 87 araçlık otopark da yapılacak.

Palandöken Belediyesi'nden şehit Metin Aydemir'in ailesine konut!

Palandöken Belediyesi, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Aydemir'in ailesi için daire aldı. Metin Aydemir'in ailesi için satın alınan dairenin tapusu ve anahtarı teslim edildi.

Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla yükselen proje yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak. Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire fiyatları 1+1'lerde 99 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı satış ilanı!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı satış ilanı kapsamında 589 adet daire satışa çıkarılıyor. Kura çekimi 24 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL alınıyor.

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ Evleri satılık!

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 119 bin 826 TL'den başlıyor. Aylık 499,28 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

palandöken belediyesi satılık konut arsası Haberi

palandöken belediyesi satılık konut arsası

TAŞINMAZ SATILACAKTIR


Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden:


Sıra: 1

Mevki: Palandöken

Mahallesi: H.Avni Ulaş

Taşınmazın Vasfı: Konut Arsası

Ada: 5899

Parsel: 1

Yüzölçümü m2: 3.374,28 m2

Muhammen Bedeli: 2.699.424,00 TL

Geçici Teminat B.: 80.982.72 TL

İhale Tarihi: 28.04.2015

İhale Saati: 14:00


AÇIKLAMA: Mülkiyeti Belediyemize ait Yukarıdaki taşınmazlar 2886 Yasanın 17 ve 35/a Maddesi uyarınca Kapalı Teklif usulü ile satışları yapılacaktır. İhale 28.04.2015 tarihine müsadif Salı günü saat 14.00 de Palandöken Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.


İhaleye Katılmak İsteyen İsteklilerin;

1 - İkametgah ilmühaberi, nüfus cüzdanının aslı veya fotokopisi, vekaleten katılmak isteyenlerin 2015 yılı tasdikli vekaletnamelerini, tüzel kişiler adına katılacak olanların yetki belgeleri ile imza sirkülerine ilişkin belgeler ile geçici teminatın yatırıldığına dair vezne alındısı veya banka teminat mektuplarını ihale saatine kadar komisyona verilmesi zorunludur.

2 - Satışı yapılacak olan Konut arsaları ihale Onay...