04 / 05 / 2024

Palandöken Hakbir İnşaat

Palandöken Hakbir İnşaat

Palandöken Hakbir İnşaat, Gaziemir Sosyal Konutları için harekete geçti. Yönetim Kurulu Başkanı Binali Ünal, “Projelerimizi yatay büyümeyle geliştiriyoruz” açıklamasında bulundu.

TESK Başkanı Palandöken üstüne basa basa uyardı! Altın almadan önce mutlaka buna bakın! 

Gram altın fiyatı son bir yılda tam yüzde 66 arttı. Altın fiyatlarındaki artış yatırımcıları altına yönlendirdi. TESK Başkanı Palandöken, altın alırken yatırımcıların ''mutlaka buna bakın'' diyerek uyardı. Peki altın alırken neye dikakt edilmeli?

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: İş yeri kira artışlarında üst sınır getirilmesi gerek!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Astronomik kira artışlarına çözüm için konutlarda yapılan yüzde 25’lik sınırlamanın iş yerlerine de getirilmesi gerekiyor." dedi.

TOKİ Palandöken 50 konut ve 49 dükkan ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için konut üretim çalışmalarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum ilinin Palandöken ilçesinde 50 yeni konut ve 49 yeni dükkan inşa edecek.

Bendevi Palandöken: Kira stopajı sıfırlanmalı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın en çok güçlük çektiği konunun kira stopajı olduğuna dikkat çekti. Palandöken, konuya ilişkin bir öneride bulundu.

Girişken Yapı İnşaat Metal Hırdavat Plastik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Girişken Yapı İnşaat Metal Hırdavat Plastik Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Diri tarafından kuruldu.

Erzurum Palandöken'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Erzurum Palandöken'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

TOKİ'den Palandöken'e 642 yeni konut! İhalesi bugün!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Erzurum Palandöken 642 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Palandöken 642 konut ihalesi 5 Şubat'ta!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Halk GYO Palandöken arsalarının 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan Erzurum merkezli 12476 ada kayıtlı "Palandöken Arsalar"a ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Bendevi Palandöken: Esnafın kiraları yıl sonuna kadar faizsiz olarak ertelenmeli!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle esnafın kiralarının yıl sonuna kadar faizsiz olarak ertelenmesini talep etti.

Bendevi Palandöken: Çoğu esnafımız iş yeri kirasını ödeyemiyor!

Bendevi Palandöken, esnafın takipte olan kredilerinin yapılandırılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. "Esnafın büyük çoğunluğu yüzde 30 kapasiteyle çalışıyor" diyen Palandöken, çoğu esnafın kirasını ödeyemediğini belirtti...

Bendevi Palandöken: Esnafın kira borçları için yeni kredi paketi hazırlanmalı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın pandemi dolayısıyla ödeme sıkıntısı yaşadığını belirterek, "Ödenemeyen çek, senet ve kira borçları için yeni bir kredi paketi hazırlanmalı" dedi...

Palandöken Hakbir İnşaat Haberi

Palandöken Hakbir İnşaat

Palandöken Hakbir İnşaat tarafından İzmir’in kentsel dönüşümü projeleri kazandırmaya devam ediyor. Karabağlar’ın en büyük kentsel dönüşüm projesi Palandöken 1071’de hızla sona geliniyor. 


Palandöken Hakbir İnşaat, 500 konuttan oluşacak ve İzmir’deki en büyük dönüşüm uygulaması olacak Gaziemir Sosyal Konutlar’daki kentsel dönüşüm projesi için harekete geçti.


Palandöken Hakbir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Binali Ünal, düzenledikleri toplantılarla vatandaşlara proje hakkında bilgi verdiklerini belirtti. Ünal kentsel dönüşümde güvenin çok önemli olduğunu ifade etti.


Proje aşamasında 500 konutluk bir çalışmaları olduğunu belirten Ünal, yıl sonuna kadar yaklaşık 3 bin konut üretmeyi planladıklarını söyledi. Ünal, “İzmir genelinde kentsel dönüşümle ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Kentsel dönüşüm dışında farklı projelerimiz de gündemde. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi kentlerin dikey olarak değil, yatay büyümesi gerektiği görüşündeyim” diye...