04 / 05 / 2024

palandöken H.avni Ulaş

palandöken H.avni Ulaş

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Palandöken'in H.Avni Ulaş Mahallesi'nde bulunan arsa 2 milyon 699 bin 424 TL'ye ihale edilecek.

Erzurum Palandöken'de 4.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Palandöken H.avni Ulaş mahallesinde bulunan konut arsası 4 milyon 866 bin 872 TL'ye ihale edilecek.

O ilde 4 adet arsa satılıyor! Fiyatlar resmen dudak uçuklattı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum ili, Palandöken ilçesi, H.Avni Ulaş ve Osmangazi mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte arsalar ile ilgili merak edilen detaylar...

Bendevi Palandöken: Jet hızıyla zam yapanlar aynı hızda indirim yapmalı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada, tüm ürün gruplarında zam yapan marketlere aynı hızla indirim yapmaları çağrısı yaptı.

Erzurum Palandöken 2. Etap TOKİ başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum Palandöken Hüseyin Avni Ulaş 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Erzurum Palandöken 1. Etap başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum Palandöken Hüseyin Avni Ulaş 1. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi sona eriyor.

Erzurum Palandöken'de 20.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Palandöken İlçesi'ne bağlı Osmangazi ve H. Avni Ulaş Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı ihale ile satıyor...

TOKİ Erzurum Palandöken'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplam 1.410 adet konutun yer aldığı TOKİ Erzurum Palandöken Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Erzurum Palandöken kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum’un Palandöken İlçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde hayata geçirdiği konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Palandöken 2.Etap ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum, Palandöken, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi; 2. Etap 857 adet konut, 1 adet camii ve 5 dükkanlı ticaret merkezi inşaatları ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Palandöken 793 konut ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli, Palandöken İlçesi, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi; 1. Etap 793 adet konut ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Erzurum Palandöken 793 konut ihalesi 4 Ağustos'ta!

Erzurum İli , Palandöken İlçesi , Hüseyin Avni Ulaş Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi; 1. Etap 793 Adet Konut , 1 Adet Cami ve 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 4 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Palandöken 857 konut ihalesi 24 Ağustos'ta!

TOKİ Erzurum Palandöken Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap kapsamında 857 konut yaptıracak. İhale 24 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Palandöken 793 konut ihalesi 11 Ağustos'ta!

TOKİ Erzurum İli , Palandöken İlçesi , Hüseyin Avni Ulaş Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 793 konut ihalesi 11 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Palandöken'de 1.650 yeni konut yaptıracak!

TOKİ Erzurum Palandöken'in Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde 2 etap olmak üzere toplam 1.650 yeni konut inşa ettirecek. Kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak projelerin ihaleleri iki ayrı günde gerçekleştirilecek.

palandöken H.avni Ulaş Haberi

palandöken H.avni Ulaş

TAŞINMAZ SATILACAKTIR


Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden:


Sıra: 1

Mevki: Palandöken

Mahallesi: H.Avni Ulaş

Taşınmazın Vasfı: Konut Arsası

Ada: 5899

Parsel: 1

Yüzölçümü m2: 3.374,28 m2

Muhammen Bedeli: 2.699.424,00 TL

Geçici Teminat B.: 80.982.72 TL

İhale Tarihi: 28.04.2015

İhale Saati: 14:00


AÇIKLAMA: Mülkiyeti Belediyemize ait Yukarıdaki taşınmazlar 2886 Yasanın 17 ve 35/a Maddesi uyarınca Kapalı Teklif usulü ile satışları yapılacaktır. İhale 28.04.2015 tarihine müsadif Salı günü saat 14.00 de Palandöken Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.


İhaleye Katılmak İsteyen İsteklilerin;

1 - İkametgah ilmühaberi, nüfus cüzdanının aslı veya fotokopisi, vekaleten katılmak isteyenlerin 2015 yılı tasdikli vekaletnamelerini, tüzel kişiler adına katılacak olanların yetki belgeleri ile imza sirkülerine ilişkin belgeler ile geçici teminatın yatırıldığına dair vezne alındısı veya banka teminat mektuplarını ihale saatine kadar komisyona verilmesi zorunludur.

2 - Satışı yapılacak olan Konut arsaları ihale Onay...