30 / 04 / 2024

palandöken kayak merkezi nerede

palandöken kayak merkezi nerede

Palandöken Kayak Merkezi nedeniyle kış aylarında çok sayıda ziyaretçinin geldiği Erzurum'da turizm faaliyetlerinin 12 ay boyunca devam etmesi için çalışma yürütülüyor.

Palandöken Kayak Merkezi özelleştiriliyor mu?

Dünyanın en uzun ikinci pistine sahip olan Palandöken Kayak Merkezi ve Konaklı Kayak Merkezi, Özelleştirme İdaresi tarafından özelleştirme kapsamına alındı.

Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezi özelleşiyor!

Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezi'nde yer alan taşınmazlar, devletin hüküm ve tasarrufunda olan alanlar ve üzerindeki kafeterya, pist, lift, gölet ve benzeri yapılar ile diğer varlıklar, üzerindeki haklarla birlikte özelleştirilecek

Palandöken'de nisan ayında kayak keyfi!

Türkiye'nin batı illerinde tatilciler denize girerken, Palandöken'de turistler kayak yapmanın keyfini yaşıyor. Doğu Anadolu Bölgesi'nde aralıklarla etkisini sürdüren kar yağışının ardından Palandöken Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 60 cm'ye ulaştı...

Kayakseverler hafta sonu Palandöken'e akın etti!

Kar kalınlığının 40 santimetreye ulaştığı Palandöken Kayak Merkezinde aileleriyle pistleri dolduran çocuklar, sıcak hava nedeniyle kısmen eriyen pistte anne ve babalarının yardımıyla düşe kalka kaydı...

TOKİ'den Palandöken'e 642 yeni konut! İhalesi bugün!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Erzurum Palandöken 642 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Palandöken 642 konut ihalesi 5 Şubat'ta!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Türkiye'nin en uzun teleferik tesisi Palandöken'e inşa edilecek!

Erzurum Valisi Otay Memiş, kar kalitesi, yılın 6 ayı kayak yapmaya elverişli, uzun pistleriyle önemli kayak merkezlerinden olan Palandöken'e Türkiye'nin en uzun teleferik tesisinin inşa edileceğini belirtti.

Palandöken Ejder 3200 Dünya Kayak Merkezi tanıtıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, baştan aşağı yenilenen Palandöken Ejder3200 Dünya Kayak Merkezi ile Konaklı Kayak Merkezi’ni anlattı.

Palandöken ve Konaklı Kayak merkezleri Erzurum Büyükşehir'in!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinin Büyükşehir Belediyesi’ne devrolduğunu söyledi.

Erzurum Kültür Yolu Projesi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Meclis Üyeleri, Erzurum Kalesi ve çevresindeki Kültür Yolu Projesi, Palandöken A.Ş. ve Palandöken Kayak Merkezi’ni gezdi.

TOKİ Palandöken 2.Etap ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum, Palandöken, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi; 2. Etap 857 adet konut, 1 adet camii ve 5 dükkanlı ticaret merkezi inşaatları ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Erzurum Palandöken 793 konut ihalesi 4 Ağustos'ta!

Erzurum İli , Palandöken İlçesi , Hüseyin Avni Ulaş Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi; 1. Etap 793 Adet Konut , 1 Adet Cami ve 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 4 Ağustos'ta yapılacak.

Erzurum turizm faaliyetlerinin 12 ay devam etmesi planlanıyor!

Palandöken Kayak Merkezi nedeniyle kış aylarında çok sayıda ziyaretçinin geldiği Erzurum'da turizm faaliyetlerinin 12 ay boyunca devam etmesi için çalışma yürütülüyor.

Palandöken Kayak Merkezi özelleştiriliyor mu?

Dünyanın en uzun ikinci pistine sahip olan Palandöken Kayak Merkezi ve Konaklı Kayak Merkezi, Özelleştirme İdaresi tarafından özelleştirme kapsamına alındı.

Bendevi Palandöken: Evsiz esnaf kalmayacak!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, TOKİ ile protokol yapacaklarını belirterek esnafın dükkanın üstünde oturacağını söyledi.

Erzurum Palandöken'de 5.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum İli Palandöken İlçesi'nde bulunan arsa Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 Ekim 2015 günü saat 13:50 kapalı teklif usulüyle ihale edilecek.

palandöken kayak merkezi nerede Haberi

palandöken kayak merkezi nerede

İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Hasan Mazlumoğlu, açıklamasında, temel geçim kaynağı tarım ve hayvancılık olan bölgede, turizmi de ön plana çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.


Kentin özellikle kış aylarında Palandöken Kayak Merkezi sayesinde on binlerce turist ağırladığına dikkati çeken Mazlumoğlu, Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın düzenlediği 2011 yılında turizm faaliyetlerinin tepe noktaya ulaştığını kaydetti.


Mazlumoğlu, kış turizmiyle ilgili önemli çalışmalar yürütüldüğünü ifade ederek bu yıl kış sezonundan ümitli olduğunu dile getirdi.

Türkiye'nin başka ülkeler ile geliştirdiği ilişkilere paralel olarak Palandöken Kayak Merkezine gelen yabancı turist profilinin değiştiğini anlatan Mazlumoğlu, şunları söyledi:


"Bizim dış ilişkilerimiz hangi ülkeler ile iyiyse o ülkelerden gelen ziyaretçileri bölgemizde görmek mümkün. An itibariyle İranlı misafirlerimiz, diğer ülkelere göre sayısal anlamda daha fazla. Tabii bunun dışında başta Rusya ve Almanya olmak üzere...