28 / 04 / 2024

Palandöken yol genişletme

Palandöken yol genişletme

Palandöken İlçe Belediyesi tarafından başlatılan asfalt, yol genişletme ve çevre düzenleme çalışmaları büyük bir titizlikle devam ediyor.

Bendevi Palandöken: Kira desteği kapsamı genişletilerek devam ettirilmelidir!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada, "Kira desteği kapsamı genişletilerek devam ettirilmelidir" dedi.

Bendevi Palandöken: Vergi indirimlerinin süresi uzatılsın!

TESK Başkanı Palandöken, beyaz eşyada, mobilyada ve konutta başlatılan vergi indirimlerinin süresinin uzatılması ve kapsamının genişletilmesi gerektiğini söyledi.

Hatay Üzümdalı'nda yol genişletme çalışmaları başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Üzümdalı Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Ordu Boztepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme çalışmaları başlattı.

Yıldırım'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Manisa Alaşehir'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Tepeköy Mahallesi’nde yol genişletme ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Birçok mahalleyi birbirine bağlayan yoldaki çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Kayseri Sümer'de yol genişletme çalışmaları başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümer Üst Geçidi yol genişletme çalışmaları ile Abdullah Gül Üniversitesi Fen Lisesi Yurt Binası çevre düzenleme işi için ihale yaptı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 99 bin TL olan ihaleye üç firma katıldı.

Malatya Yeşilyurt'taki yol genişletme çalışmaları tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt İlçesi Atalar Mahallesinde yapımı tamamlanan köprü ve yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Kocaeli Kartepe’de yol genişletme çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Kartepe ilçesinde bulunan köy yollarında genişletme çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler ayrıca heyelan olan bölgelerde de yol düzenleme çalışmaları yapıyor.

Kayseri Kocasinan'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osman Kavuncu ile Kocasinan Bulvarını birleştiren 8. Cadde’de, asfalt yenileme ve yol genişletme çalışmalarının başladığını söyledi.

Sakarya Hendek'te yol genişletme çalışmaları başladı!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Köprübaşı Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi’nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Adıyaman Besni'de yol genişletme çalışmaları sürüyor!

ADIYAMAN'ın Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Gölbaşı yolu üzerinde yapım ve bakımı devam eden yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Ankara Fatih Caddesi'nde yol genişletme çalışmaları başladı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih Caddesi’nin, Etlik Caddesi ile Turgut Özal Bulvarı Fatih Köprüsü arasında kalan kısmında bu akşam (14 Temmuz Perşembe) yol genişletme ve asfalt yenileme çalışması başlatılacak.

Palandöken yol genişletme Haberi

Palandöken yol genişletme

Palandöken Belediyesi Fen İşleri ekipleri, çalışmalar kapsamında Müftü Solakzade Mahallesindeki Güneş Camii sokağında yol genişletme, asfaltlama ve çevre düzenleme çalışmalarını sonuna geldi. Yol genişletme çalışmaları kapsamın da yola isabet eden ağaçları büyük bir titizlikle özel ağaç söküm makine ile sökülerek başka yerlere nakledilirken yol, kaldırım, asfaltlama ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında sokak estetik bir görünüme kavuştu. 



BAŞKAN BULUTLAR VE KAYMAKAM KARAKUŞ YERİN DE DENETİM YAPTI…

Çalışmaları yerinde denetleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve İlçe Kaymakamı Gürbüz Karakuş'a çalışmalar hakkın da bilgi veren Başkan Bulutlar, "Belediyemizin hemen yanı başında bulunan bu sokağımız Cumartesi Pazarı kurulduğun da yoğun bir trafik akışı oluyordu. Bu nedenle yolun genişletme çalışmamız bir zaruri ihtiyaçtı. Yol genişletme çalışmamız da yola isabet eden ağaçları büyük bir titizlikle ağaç...