15 / 05 / 2024

Palas İnşaat adres

Palas İnşaat adres

Palas İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Adnan Ekşioğlu, Zeynel Anıl Cicioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ağustos 2013 tarihinde Üsküdar'da kuruldu

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Nurol Park Basın Ekspres adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Nurol Park Basın Ekspres adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor.

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında yükselen projede 599 adet daire yer alıyor. Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres bilgileri kapsamında İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ'da yükseliyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale adres bilgileri!

Toplam 599 tane dairenin yer aldığı projede ödeme planına göre banka kredisi kullabılabiliyor. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde hayata geçiriliyor.

Taha-Mekay İnşaat Tuzla Modern adres!

Taha-Mekay İnşaat Tuzla Modern adres bilgileri kapsamında proje; İstanbul Tuzla, Evliya Çelevi Mahallesi'nde yer alıyor. Satışları devam eden projede teslimler hemen yapılıyor.

Dumankaya İnşaat Adres Sancaktepe'de 2. etap satışta!

Dumankaya İnşaat, 1. etap satışları kısa sürede tamamlanan projenin 2. etabını satışa çıkardı. Adres konseptli projelerin sonuncusu Adres Sancaktepe’deki yatırımcılar, ön satış döneminde projeye yoğun ilgi gösterdi.

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 adres!

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 adres bilgilerine göre proje İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa ediliyor. 2 blok şeklinde yükselen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Dumankaya Adres Sancaktepe'de satışlar bugün başlıyor!

Dumankaya İnşaat, Adres Sancaktepe projesini bugün satışa sunuyor. Adres Sancaktepe projesinde satışlar saat 13:00 itibariyle başlıyor. 300 dairelik Adres Sancaktepe projesinde 180 daire satışa çıkıyor...

Adres Sancaktepe’de ön talep kuyruğu!

Dumankaya İnşaat’ın Tuzla-Aydınlı’da gerçekleştirdiği ve Adres konseptli projelerinin sonuncusu Adres Sancaktepe’de daire almak isteyenler ön talep sırasına girdi. Uğur Dumankaya,projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Palas İnşaat adres Haberi

Palas İnşaat adres

Palas İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Adnan Ekşioğlu, Zeynel Anıl Cicioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Ağustos'ta kuruldu. Palas İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Anıl Cicioğlu ve Başkan Yardımcısı ise Adnan Ekşioğlu olarak belirlendi.


Palas İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında kamu,tüzel ve özel şahıslara ait gayrimenkuller üzerine her türlü konut,villa,site, işyeri,alışveriş merkezi,plaza,fabrika,sınai tesisler,hastaneotel,mote,tatil köyü,turistik tesisler,gece klüpleri, lokantalar,kafeterya,otopark,okul liman,yol,köprü,tünel,üst geçit,baraj,spor tesisleri,dinlenme tesisleri,kooperatif yapıları,sanat yapıları,çevre tanzimi,bina ve alt yapı gibi inşaatların yapımı ve taahhüt işleri,..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Palas İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi, Haluk Türksoy Sokak, No:7...