01 / 05 / 2024

Palmali Otelcilik

Palmali Otelcilik

Palmarina Bodrum’u hizmete açan Palmali Otelcilik, aynı bölgede ÖYK’den 370 milyon TL’ye aldığı arazide ikinci yat limanını yapacak.

Palmali Otelcilik Bodrum'a 2'nci yat limanını yapacak!

Palmarina Bodrum’u hizmete açan Palmali Otelcilik, aynı bölgede ÖYK’den 370 milyon TL’ye aldığı arazide ikinci yat limanını yapacak.

Bodrum'da özelleştirme kararı!

Bordum'un Gökçebel köyünde bazı taşınmazların satışı ve işletme hakkının verilmesinin ihale sonucu açıklandı. İhalede, 370 milyon lira bedelle en yüksek teklifi, Palmali Otelcilik Turizm ve Acentecilik Limited Şirketi vermişti

Bodrum’a yeni yat limanı yapılacak!

Satışa çıkarılan 400 bin metrekarelik arsanın ihalesinde en yüksek teklifi Palmali Otelcilik ve Turizm şirketi verdi. ÖİB'nin onayından sonra satış gerçekleştiğinde, yeni yat limanı yapılacak.

Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Zülfü Egemen Tanyıldızı, Ata Tanyıldızı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Area Turizm Otelcilik İnşaat Akaryakıt Temizlik Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Area Turizm Otelcilik İnşaat Akaryakıt Temizlik Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Berivan Atik tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta kuruldu.

İstanbul Loft'u Emprada Otelcilik 5 yıldızlı yapacak!

Rumeli Yapı'nın İstanbul Loft projesi 5 yıldızlı otel olarak işletilecek. İşletmecilik için görüşmeleri yapacak olan Emprada Otelcilik aynı zamanda Rumeli Yapı'nın da patronu Oktay Dayan'a ait...

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yaman Berzek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 OCak'ta Kadıköy, Teyyareci Sami Sokak'ta kuruldu.

Adeo Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adeo Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Canan Sümer, Murat Osman Sümer tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Beykoz, Anadoluhisarı, Kızılserçe Sokak 'ta kuruldu.

Marmed Yapı Emlak İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Tekstil Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmed Yapı Emlak İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Tekstil Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Ömer Doyu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu.

Özel Dora Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özel Dora Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Dağdelen, Emel Dağdelen Çetin tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak tarihinde kuruldu.

Mardem Yapı Emlak İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Tekstil Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mardem Yapı Emlak İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Tekstil Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Ömer Doyu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu

Manna Turizm İnşaat ve Otelcilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manna Turizm İnşaat ve Otelcilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aycan Algethamı tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ocak'ta Üsküdar Çengelköy Mahallesi'nde kuruldu.

VİP Otelcilik Cafe Restaurant Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

VİP Otelcilik Cafe Restaurant Turizm Ticaret Limited Şirketi, Mahir Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ocak'ta Beşiktaş 'ta Gayrettepe Mahallesi içinde kuruldu.

Palmali Otelcilik Haberi

Palmali Otelcilik

Bodrum’da Tilkicik Koyu’nda dünyanın en iyi marinaları arasında gösterilen Palmarina Bodrum’un sahibi olan Palmali Otelcilik’in, aynı bölgede kazandığı ihale onaylandı. Özelleştirme İdaresi’nin satışa çıkardığı, 400 bin metrekarelik arsanın ihalesinde 370 milyon lira ile en yüksek teklifi veren Palmali Otelcilik, burada yeni bir yat limanı inşaatı için çalışmalara başlayacak.

ÖYK izin verdi

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Gökçebel köyündeki taşınmazların satışı ve işletme hakkının verilmesine ilişkin ihale sonucunu onayladı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Gökçebel köyündeki bazı taşınmazların satışı ile 942 parsel numaralı taşınmazın ve devletin hüküm ve tasarrufu altındaki deniz yüzeyi, kıyı, dolgu ve mendirek alanının işletme hakkının verilmesine ilişkin ihale sonucu onaylandı.

Palmali’nin Bodrum’daki diğer yat limanı Palmarina, 2013 yılında hizmete girmişti. 2010’da Cefi Kamhi’den Bodrum Yalıkavak’taki marinayı satın...