27 / 04 / 2024

İstanbul Loft'u Emprada Otelcilik 5 yıldızlı yapacak!

İstanbul Loft'u Emprada Otelcilik 5 yıldızlı yapacak!

Firma: Rumeli Yatırım

Proje: İstanbul Loft

Rumeli Yapı'nın İstanbul Loft projesi 5 yıldızlı otel olarak işletilecek. İşletmecilik için görüşmeleri yapacak olan Emprada Otelcilik aynı zamanda Rumeli Yapı'nın da patronu Oktay Dayan'a ait...



İstanbul Loft u Emprada Otelcilik 5 yıldızlı yapacak!


Rumeli Yapı'nın  İstanbul Loft  projesi 5 yıldızlı otel olarak işletilecek. Rumeli Yapı'nın patronu Oktay Dayan'a ait olan Emprada Otelcilik, İstanbul Loft işletmesi için Araplarla görüşüyor. İstanbul Sefaköy'de Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan İstanbul Loft projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL  ile 6 bin 500 TL arasında değişiyor.


İstanbul Loft'tan daire alanlar isterse dairesini otel odası olarak kiralayabilecek. Profesyonel işletmecilikle otel odası olarak kiralanan dairelerin sahibine aylık 3 bin TL - 4 bin TL gelir sağlayacağı belirtiliyor.


Hafriyat alınan İstanbul Loft projesinin ruhsatı 1,5 ay sonra çıkacak. 19 katlı tek blok olarak tasarlanan İstanbul Loft projesinde stüdyo ve 1+1'ler bulunuyor. Projede odalar 50 metrekare ve 60 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.



Ocak 2016'da açılacak


İstanbul Loft projesinde teslimler Ocak 2016 yılında yapılıyor. İstanbul Loft'ta yüzde 50 peşinat verip, senet halinde firma bünyesinde ödemeler yapılıyor. İstanbul Loft projesinde fitness, sauna, Türk hamamı, açık - kapalı yüzme havuzu, vitamin var, cafe restaurant, kapalı otopark ve concierge hizmetleri bulunuyor.


Sefaköy Basın Ekspres Yolu üzerinde kalan İstanbul Loft projesi 212 AVM, Starcity AVM'nin karşısında, Atatürk Havalimanı'na 4 kilometre uzaklıkta yer alıyor.



Telefon: 444 7 765

Web Adresi: www.rumeliyatirim.com


projeye sor



Geri Dön