29 / 04 / 2024

Ayhan Tekstil İstanbul'da 5 yıldızlı otel inşa ediyor!

Ayhan Tekstil İstanbul'da 5 yıldızlı otel inşa ediyor!

TESKSTİL sektörünün önemli firmalarından Ayhan Tekstil, otelcilik işine giriyor. Şirket, İstanbul'da Kağıthane Cendere yolunda, Vadi İstanbul projesinin hemen yanında yer alacak 5 yıldızlı otel inşaatına başladı...



TESKSTİL sektörünün önemli firmalarından Ayhan Tekstil, otelcilik işine giriyor. Şirket, İstanbul'da Kağıthane Cendere yolunda, Vadi İstanbul projesinin hemen yanında yer alacak 5 yıldızlı otel inşaatına başladı. 7 bin metrekare kapalı alan üzerine inşa edilecek olan otelin 17 tane suit, 3 7 tane normal odası olmak üzere toplam 52 odası olacak. 


Açık ve kapalı havuzu otelin diğer 5 yıldızlı otellere nazaran en büyük özelliği, roofunda tamamen camdan yapılacak olan en az 8 tane her biri 60 metrekare büyüklüğünde ses geçirmeyen özel odalar olacak. Ayhan Tekstil'in sahibi Cem Karabes yıldızlı otel inşaatına başladı. 


Bulut, tekstildeki başarılarını inşaat sektörüne taşıma kararı aldıklarını belirtti. Zincire verebiliriz Karabulut, şu bilgileri verdi: "İnşaatına başladığımız otel, yılbaşından sonraki aylarda tamamlanacak, yeni yılın son aylarına doğru tamamen bitmiş olacak. Otelcilik sektöründe çok tecrübeü bir firma olmadığımız için otelimizin işletmesini, zincir otellerden birine ya da yine bu konulara vakıf başarılı şirketlerden bir tanesine vermek istiyoruz. Amacımız otelimizin en iyi şekilde işletilmesi ve ünlü oteller arasında anılmasıdır.



Star 


Geri Dön