02 / 05 / 2024

İstanbul Loft Hotel

İstanbul Loft Hotel

Rumeli Yapı'nın İstanbul Loft projesi 5 yıldızlı otel olarak işletilecek. İşletmecilik için görüşmeleri yapacak olan Emprada Otelcilik aynı zamanda Rumeli Yapı'nın da patronu Oktay Dayan'a ait...

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı!

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı. Hilton İstanbul Bosphorus Hotel Elmadağ'daki çalışma yaşamı 43'üncü yılına giren Hasan Sabuncu, kariyeri boyunca 13 ülkede açılan 19 beş yıldızlı otelin faaliyete geçmesinde bizzat görev aldı...

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart'ta!

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart 2018 Pazartesi günü saat Mercure İstanbul Taksim Hotel'de yapılacak. 

MÜSİAD Vizyoner’17 düzenlendi!

Vizyoner’17 Sektörler Zirvesi bugün İstanbul Wow Hotel’de iş adamları, sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının da  katılımıyla gerçekleşti. 

DKY ADA lansmanı 29 Eylül'de!

DKY İnşaat’ın Kartal’da hayata geçireceği ‘DKY ADA’ projesinin lansmanı, Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de 29 Eylül 2017 Cuma günü saat 10.00’da yapılacak.

İstanbul Emprada Sefaköy fiyat!

İstanbul Loft projesinin adı İstanbul Emprada olarak değişti. İstanbul Emprada Sefaköy projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

İstanbul Emprada: İstanbul Loft Küçükçekmece projesinin adı değişti!

Rumeli Gayrimenkul Yapı A.Ş. tarafından İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan İstanbul Loft projesinin adı değişti. İşte İstanbul Emprada projesinin tüm detayları...

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Yerel Yönetimler Finans Zirvesi 5 Mayıs'ta!

Marmara Belediyeler Birliği tarafından 05 Mayıs 2016 tarihinde İstanbul Conrad Hotel'de Yerel Yönetimler Finans Zirvesi gerçekleştirilecektir. Şehirlerin finansman alternatiflerinin konuşulacağı zirve, Türkiye'de ilk olma özelliğini taşıyor.

MOSFED 1. Genel İstişare Toplantısı'nda sektörün sorunları ele alındı!

MOSFED’in İstanbul Intercontinental Hotel’de düzenlendiği 1. Genel İstişare Toplantısında sektörün sorunları ele alınırken, bu sorunlara çözüm üretilmesi amacıyla Türkiye’nin 10 mobilya kümelenmesi ve bölgesinde çalıştaylar düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Conrad İstanbul Bosphorus’un yangın algılama sistemleri yenilendi!

Boğaz manzarasına hâkim Conrad İstanbul Bosphorus Hotel ’in yangın algılama ve anons sistemleri, Ateksis çözüm ortaklığıyla yeniden yapılandı. Conrad İstanbul Teknik Servis Müdürü, Mustafa Kemal Dalkılıç ile değerlendirdik.

Yapısal Çelik Günü 17 Aralık'ta!

Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından her yıl düzenlenen ‘Yapısal Çelik Günü’ etkinliği 17 Aralık 2015 Perşembe günü İstanbul Marriott Hotel’de gerçekleşecek.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Temel ve Dede Temel ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bağcılar'da kuruldu.

İstanbul Loft Hotel Haberi

İstanbul Loft Hotel


Rumeli Yapı'nın İstanbul Loft projesi 5 yıldızlı otel olarak işletilecek. Rumeli Yapı'nın patronu Oktay Dayan'a ait olan Emprada Otelcilik, İstanbul Loft işletmesi için Araplarla görüşüyor. İstanbul Sefaköy'de Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan İstanbul Loft projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL  ile 6 bin 500 TL arasında değişiyor.


İstanbul Loft'tan daire alanlar isterse dairesini otel odası olarak kiralayabilecek. Profesyonel işletmecilikle otel odası olarak kiralanan dairelerin sahibine aylık 3 bin TL - 4 bin TL gelir sağlayacağı belirtiliyor.


Hafriyat alınan İstanbul Loft projesinin ruhsatı 1,5 ay sonra çıkacak. 19 katlı tek blok olarak tasarlanan İstanbul Loft projesinde stüdyo ve 1+1'ler bulunuyor. Projede odalar 50 metrekare ve 60 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.



Ocak 2016'da açılacak


İstanbul Loft projesinde teslimler Ocak 2016...