29 / 04 / 2024

Yerel Yönetimler Finans Zirvesi 5 Mayıs'ta!

Yerel Yönetimler Finans Zirvesi 5 Mayıs'ta!

Marmara Belediyeler Birliği tarafından 05 Mayıs 2016 tarihinde İstanbul Conrad Hotel'de Yerel Yönetimler Finans Zirvesi gerçekleştirilecektir. Şehirlerin finansman alternatiflerinin konuşulacağı zirve, Türkiye'de ilk olma özelliğini taşıyor.



Marmara Belediyeler Birliği  tarafından 05 Mayıs 2016 tarihinde İstanbul Conrad Hotel'de Yerel Yönetimler Finans Zirvesi gerçekleştirilecektir.


Zirvede belediyelerin uzun vadeli kredilere ve yurt dışı kredilerine ulaşma imkanları, reyting kuruluşları, altyapı yatırımlarının finansmanı, yatırımlar için alternatif mali kaynaklar, kentsel dönüşüm finansmanı ve finansal alanın serbest rekabete açılması gibi konular masaya yatırılacaktır.


Şehirlerin finansman alternatiflerinin konuşulacağı zirve, bu yönüyle de Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşımaktadır.


SPK, FITCH, EBRD, EIB, MOODY'S gibi uluslararası kuruluşlardan da konuşmacıların katılacağı Yerel Yönetimler Finans Zirvesi, kamu ve özel sektörün karar verici mercilerini bir araya getirecek!


Sağlık Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bilecik ve Edirne Belediyelerinin desteklediği zirveye Marmara Belediyeler Birliğinin üye belediye başkanlarının yanı sıra belediyelerin Mali Hizmetler Müdürleri, altyapı ve ulaşım sorumlularının da katılması beklenmektedir.


Zirve katılımınızı www.yfz.com.tr adresinden gerçekleştirebilirsiniz.


Geri Dön