02 / 05 / 2024

İstanbul Loft Residence teslim

İstanbul Loft Residence teslim

Rumeli Yapı'nın İstanbul Loft projesi 5 yıldızlı otel olarak işletilecek. İşletmecilik için görüşmeleri yapacak olan Emprada Otelcilik aynı zamanda Rumeli Yapı'nın da patronu Oktay Dayan'a ait...

Sirius Loft Residence projesinde Mart'a özel yüzde 20 indirim fırsatı!

Sirius Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Çiğli Yakakent'te inşası süren Sirius Loft Residence projesi için 31 Mart 2022'ye kadar peşin ödemede yüzde 20 oranında bir indirim uyguladıklarını belirtti.

Koray GYO Loft Residence'taki bağımsız bölümü 3 milyon TL'ye sattı!

Koray GYO'nun ekspertiz değeri KDV hariç 2.140.000 TL olan portföydeki İstanbul Şişli Esentepe Mahallesi'nde yer alan Loft Residence 2 Apt. N4 43 no'lu bağımsız bölüm 2 milyon 970 bin 297 (KDV dahil 3 milyon) TL'ye satıldı. 

Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi!

İstanbul Seyrantepe'de yükselen Skyland İstanbul projesinin suit rezidansı olan Sky Residence projesi satışa çıktı. Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

3. İstanbul Grand Residence satılık daire!

Ön taleplerin toplandığı 3. İstanbul Grand Residence satılık daire fiyatları 299 bin liradan başlıyor ve 773 bin liraya kadar çıkıyor. Proje 140 daireden oluşuyor.

Trabzon Loft Park Residence lansmanına büyük ilgi!

Trabzon Loft Park Residence projesinin tanıtım lansmanı büyük ilgi gördü. Projede 1+1'den 6+1'e kadar altı farklı şekilde tasarlanmış daire yer alıyor.

İstanbul Emprada Sefaköy fiyat!

İstanbul Loft projesinin adı İstanbul Emprada olarak değişti. İstanbul Emprada Sefaköy projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

İstanbul Emprada: İstanbul Loft Küçükçekmece projesinin adı değişti!

Rumeli Gayrimenkul Yapı A.Ş. tarafından İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan İstanbul Loft projesinin adı değişti. İşte İstanbul Emprada projesinin tüm detayları...

Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal Residence'de daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi...

Vadi İstanbul Park Residence nerede?

Vadi İstanbul Park Ayazağa'da fiyatlar 748 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki Vadi İstanbul Park Residence nerede?

Vadi İstanbul Park Sarıyer fiyatları!

Vadi İstanbul Park Residence'de daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje 74 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Vadi İstanbul Park Sarıyer fiyatları ne kadar?

Vadi İstanbul Park Evleri ne zaman teslim?

Vadi İstanbul Park Residence'de banka kredisiyle taksit imkanı sağlanıyor. Proje İstanbul Sarıyer Ayazağa'da inşa ediliyor. Peki Vadi İstanbul Park Evleri ne zaman teslim edilecek?

Vadi İstanbul Park Residence satış ofisi!

Vadi İstanbul Park Residence satış ofisi ile iletişime geçmek için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Ayazağa'da inşa edilen projede 762 konut ve ticari birimler yer alıyor.

Moment İstanbul Kartal Residence fiyat!

Moment İstanbul Kartal Residence fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 10 bin 157 metrekare arsa alanına sahip proje Kartal sahil şeridine 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

İstanbul Loft Residence teslim Haberi

İstanbul Loft Residence teslim


Rumeli Yapı'nın İstanbul Loft projesi 5 yıldızlı otel olarak işletilecek. Rumeli Yapı'nın patronu Oktay Dayan'a ait olan Emprada Otelcilik, İstanbul Loft işletmesi için Araplarla görüşüyor. İstanbul Sefaköy'de Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan İstanbul Loft projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL  ile 6 bin 500 TL arasında değişiyor.


İstanbul Loft'tan daire alanlar isterse dairesini otel odası olarak kiralayabilecek. Profesyonel işletmecilikle otel odası olarak kiralanan dairelerin sahibine aylık 3 bin TL - 4 bin TL gelir sağlayacağı belirtiliyor.


Hafriyat alınan İstanbul Loft projesinin ruhsatı 1,5 ay sonra çıkacak. 19 katlı tek blok olarak tasarlanan İstanbul Loft projesinde stüdyo ve 1+1'ler bulunuyor. Projede odalar 50 metrekare ve 60 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.



Ocak 2016'da açılacak


İstanbul Loft projesinde teslimler Ocak 2016...