30 / 04 / 2024

Pamukkale Belediyesi Fen işleri projeleri

Pamukkale Belediyesi Fen işleri projeleri

Pamukkale Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Çerkez Mahallesi'nde yeni açtığı yolları kilit taşlarıyla döşedi. Başkan Gürlesin, çalışmaların sürdüğü mahallede incelemelerde bulundu.

Pamukkale Belediyesi'nden satılık ev ve arsa fırsatı!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Pamukkale'de ev ve arsa satacak. Merakla beklenen ihale 16 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Pamukkale Belediyesi ev, arsa ve tarla satıyor! Sakın kaçırmayın!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Deliklitaş ve Pamukkale mahallelerinde yer alan ev, arsa ve tarlaları satışa çıkardı. İşte detaylar...

Pamukkale Aktepe Sosyal Tesisi inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen Aktepe Sosyal Tesisi'nin inşaatının Haziran ayının sonunda tamamlanması bekleniyor.

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

Pamukkale Belediyesi ‘imar barışı’ mesaisi yapacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi, bugün sona erecek imar barışı başvurusu için hafta sonu mesaisi yapacak.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Pamukkale Kültür Sanat Ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen ve tamamlandığında bölgenin çehresini değiştirecek vizyon proje olan Pamukkale Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Pamukkale'de kültür merkezi inşaatı yükseliyor

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen kültür merkezi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projenin yüzde 80'inin tamamlandığı açıklandı.

Pamukkale Belediyesi vatandaş için tapu veznesi kurdu!

Denizli Pamukkale Belediyesi, tahakkuk-tahsilat ve beyan sureti vermek gibi işlemleri için belediyeye gelerek zaman kaybetmelerini önlemek adına, Tapu Kadastro Müdürlüğü’ne vezne kurdu.

Nazilli Belediyesi yeni imar yolları için çalışıyor!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şehzadeler Belediyesi'nin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ova yolları bakım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi'nden Çilek Mahallesi'nde imar atağı!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 65 mahallesinde belirlenen ihtiyaca göre yeni imarlı yol açma çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, son olarak Çilek Mahallesinde yeni imarlı yolların açma çalışmalarını gerçekleştirdi.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Pamukkale Belediyesi Fen işleri projeleri Haberi

Pamukkale Belediyesi Fen işleri projeleri

DENİZLİ Pamukkale Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Çerkez Mahallesi'nde yeni açtığı yolları kilit taşlarıyla kapladı. Mahalle sınırları içinde yaklaşık 50 bin metrekarelik parke ve kaldırım taşı döşemesi yapıldı. Mahalleye yapılan yatırım 1 milyon 250 bin liraya ulaştı. Pamukkale'nin modern bir yapıya kavuşması için çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Daha önce ilçe olan Akköy'deki 8 mahallede üstyapı çalışmaları sürüyor, imar planında yol olan yerler parke taşlarıyla döşenip halkın kullanımına açıldı. Biz Akköy'ü Pamukkale ve Karahayıt gibi turizm bölgeleri içinde düşünüyoruz. Karahayıt ve Akköy'ü ortaya çıkarmak için üstyapı çalışmalarımız devam edecek" dedi. 


Yeni...