08 / 07 / 2024

Pamukkale Develi Mahallesi

Pamukkale Develi Mahallesi

Pamukkale Belediyesi, Develi Mahallesinin girişinden çıkışına kadar 1,2 kilometre uzunluğunda sıcak asfalt, kaldırım, yağmur suyu hattı çalışmasını tamamlayarak törenle halkın hizmetine açtı. Açılış töreninin ardından protokol üyeleri yolda yürüyüş yaptı.

TOKİ Pamukkale 2023 projesi için tarih resmen açıklandı! Tam 393 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Pamukkale 2023 projesi için tarih resmen açıklandı. Kocadere Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 393 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ Denizli Pamukkale 439 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar inşa eden TOKİ Pamukkale projesi için harekete geçti. Denizli Pamukkale Kocadere Mahallesi projesinde 439 yeni konut hayata geçirilecek. 

Pamukkale Aktepe Sosyal Tesisi inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen Aktepe Sosyal Tesisi'nin inşaatının Haziran ayının sonunda tamamlanması bekleniyor.

Pamukkale'de eğitim alanının planı ticaret alanı oldu!

Denizli Pamukkale'de eğitim alanı olarak ayrılan bölge, ticaret alanı olarak kullanıma açılıyor. Karşıyaka Mahallesi’nde 2011'de Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararıyla imar planı değiştirilerek ‘eğitim alanı’na çevrilen bölgeye 9 yıldır kamulaştırma yapılmadı.

Kayseri Develi'de 19 milyon TL'ye satılık arsa!

Develi Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Kayseri ili, Develi ilçesi, Epçe Mahallesi'nde yer alan arsa 19 milyon TL'ye satıyor...

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Pamukkale Üniversitesi'nden 100 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü, Denizli Merkezefendi Saraylar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 99 milyon 997 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı. 

İzmir Menderes'te 12.1 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkul!

İzmir İli, Menderes İlçesi, Develi mahallesi Akçaalan mevkiinde yer alan 5 adet gayrimenkul toplamda 12 milyon 190 bin 856,400 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Pamukkale Kültür Sanat Ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen ve tamamlandığında bölgenin çehresini değiştirecek vizyon proje olan Pamukkale Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Pamukkale'de kültür merkezi inşaatı yükseliyor

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen kültür merkezi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projenin yüzde 80'inin tamamlandığı açıklandı.

Pamukkale'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık termal turizm tesisi!

Denizli İli Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yer alan 92 odalı, açık-kapalı termal havuzları bulunan termal turizm tesisi 8 milyon 176 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Pamukkale'de 4.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Karahayıt Mahallesi'nde yer alan turistik tesis vasıflı gayrimenkul 4 milyon 318 bin 178 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Pamukkale’ye Büyükşehir eli değiyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Pamukkale Develi Mahallesi Haberi

Pamukkale Develi Mahallesi

Pamukkale Belediyesi üst yapıda yatırım atağını sürdürüyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ilçe genelinde başlattığı üst yapı çalışması tüm hızıyla devam ediyor. 30 mahallede 50 kilometreyi bulan 30 milyon liralık dev bir yatırımla ana cadde düzenleme çalışmalarının yanı sıra mahalle mahalle ara caddeler de modern bir yapıya bürünüyor. İlçede üst yapıda bir çalışma biterken, diğer bir çalışma hayata geçiyor. Tamamlanan üst yapı çalışmalarından bir tanesi de Develi Mahallesinde törenle halkın hizmetine sunuldu.


Develi Mahallesinin girişinden, çıkışına kadar 1,2 kilometre uzunluğunda olan yolda 700 bin liralık yatırımla 10 bin metrekare ve 2 bin ton asfalt yol imalatı, 1 kilometre uzunluğunda yağmur suyu hattı, 5 bin metrekare beton parke, 750 metre perde duvar, 350 metreküp beton dökümü gerçekleştirildi. 1 kilometrelik kazı çalışması...