01 / 05 / 2024

Pamukkale etkinlikleri

Pamukkale etkinlikleri

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale'yi, girişin ücretsiz olduğu Kurban Bayramının üçüncü ve dördüncü günü, yağışlı havaya rağmen yaklaşık 26 bin kişi ziyaret etti...

Pamukkale'de eğitim alanının planı ticaret alanı oldu!

Denizli Pamukkale'de eğitim alanı olarak ayrılan bölge, ticaret alanı olarak kullanıma açılıyor. Karşıyaka Mahallesi’nde 2011'de Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararıyla imar planı değiştirilerek ‘eğitim alanı’na çevrilen bölgeye 9 yıldır kamulaştırma yapılmadı.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Tek sorun Pamukkale Üniversitesi rektörü mü?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Tek sorun Pamukkale Üniversitesi rektörü mü?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik analizi...

Pamukkale Üniversitesi'nden 46.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü, Denizli Merkezefendi'de yer alan gayrimenkulü 46 milyon 595 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Denizli Pamukkale kura sonucu 15 Haziran 2020 isim listesi!

TOKİ Denizli Pamukkale kura sonucu 15 Haziran 2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Pamukkale kura sonucu 15 Haziran 2020 isim listesi ve TOKİ Pamukkale kura sonuçları 2020...

TOKİ Denizli Pamukkale 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesi kapsamında inşa edilen Denizli Pamukkale 2020 projesinin kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Denizli Pamukkale Kocadere kura sonuçları 12 Haziran 2020!

TOKİ Denizli Pamukkale Kocadere kura sonuçları 12 Haziran 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Pamukkale Kocadere kura sonuçları 12 Haziran 2020 ve TOKİ Pamukkale kura sonucu 2020...

TOKİ Denizli Pamukkale Kocadere 2020 kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Denizli Pamukkale Kocadere 100 bin konut projesindeki konutların kuraları bugün çekilecek.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Pamukkale Turizm 200 şubesini kapatıyor!

Pamukkale Turizmin Türkiye genelinde 200 şubesini kapatacağı ve biletlerin ağırlıklı olarak internet üzerinden satışa çıkarılacağı bildirildi.

Pamukkale Üniversitesi'nden 100 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü, Denizli Merkezefendi Saraylar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 99 milyon 997 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı. 

TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuruları!

TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ Pamukkale Kocadere 2020 başvuru şartları ve fiyatları!

TOKİ Pamukkale Kocadere 2020 başvuru şartları ve fiyatları haberimizde yer alıyor. TOKİ Pamukkale Kocadere 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Pamukkale Kocadere 2020 fiyatları ne kadar? 

Pamukkale etkinlikleri Haberi

Pamukkale etkinlikleri

Günde 2-3 bin kişinin ziyaret ettiği Pamukkale'ye girişler ücretsiz olunca kuzey ve güney kapı gişelerinde uzun kuyruklar oluştu, ören yerinin otoparkı araçlarla doldu. 


Yabancı turistlerin ücretli, yerli turistlerin ise ücretsiz gezebildiği iki gün boyunca yoğun kalabalığın yaşandığı travertenlerde ve ören yerindeki horoz heykeli önünde bazı vatandaşlar fotoğraf çektirdi, bazıları da antik havuza girdi. 


Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Pamukkale'nin her geçen gün cazibesini artırdığını belirtti.


Vatandaşların Pamukkale'ye giriş ücretlerinin yüksek olmasından yakındığını ifade eden Oklu, şöyle konuştu:


"Bunun için Valimizle konuştuk. Vatandaşlarımız travertenleri, ören yerini gezsinler diye bir bayramın üçüncü günü ücretsiz yaptık fakat havanın yağışlı olmasından dolayı vatandaşların isteği üzerine, Valimizin talimatıyla bayramın dördüncü günü de halkımız Pamukkale'ye ücretsiz girdi. İki günde yaklaşık 26 bin...