10 / 05 / 2024

Pamukkale Kleopatra havuzu turistlerin akınına uğruyor

Pamukkale Kleopatra havuzu turistlerin akınına uğruyor

Denizli'nin turizm cenneti Pamukkale'de, M,S. 692 yılında depremle oluşan Roma Dönemi'nden kalma açık alandaki Kleopatra havuzu, soğuk havanın etkili olduğu bu günlerde de yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.

Pamukkale'de 16 mega proje hayata geçecek!

Denizli’nin 330 bin kişinin yaşadığı ilçesi Pamukkale’de belediye, bu yıl 16 mega projeyi hayata geçirecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 16 mega projenin 100 milyon lira tutarında olacağını söyledi.

Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu yapılacak!

Kentte yüzme sporunun gelişmesi için spor tesisleri inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu kazandırıyor, tesis modern mimari yapısıyla da dikkatleri üzerine çekecek.

Richmond Pamukkale Thermal yenilendi!

Richmond International Genel Koordinatörü Ümit Yaşar Atalay, Richmond Pamukkale Thermal otelin tamamen yenilenerek 5 yıldızlı turizm tesisi statüsüne ulaştığını söyledi.

Sakarya Akyazı'ya yüzme havuzu inşa edilecek!

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazılılara bir müjde daha verdi. Toçoğlu, “İlçemize yeni bir yüzme havuzu kazandırmak için yola çıkıyoruz" dedi

Pamukkale Güzelköy Cemevi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Alevi vatandaşların da yaşadığı Güzelköy Mahallesi'nde talep üzerine cemevi yapımını başlattı. Gürlesin, kısa zamanda inşasına başlanan cemevinde kaba inşaatın tamamlandığını söyledi.

Pamukkale Kleopatra havuzu turistlerin akınına uğruyor!

Denizli'nin turizm cenneti Pamukkale'de, M,S. 692 yılında depremle oluşan Roma Dönemi'nden kalma açık alandaki Kleopatra havuzu, soğuk havanın etkili olduğu bu günlerde de yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.

Pamukkale Kurtluca'da ihtiyaç sahibi iki aileye prefabrik ev yapıldı!

Pamukkale Belediyesi ile Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kurtluca Mahallesinde evleri yıkılmak üzere olan ihtiyaç sahibi iki ailenin yüzünü birlikte yeniden modern prefabrik evler yaparak güldürdü.

Pamukkale'de dev kompleksin inşaatına başlanıyor!

Pamukkale Belediyesi, Aktepe Mahallesi'nde başlattığı ve büyük kısmını tamamladığı üst yapı ve çevre düzenlemesi hamlesi sonrası büyük bir yatırıma daha imza atıyor.

Şehr-i Şifa Pamukkale iletişim!

Denizli Pamukkale'de hayata geçen Şehr-i Şifa Tesisleri toplam 244 daireden meydana geliyor. Yılda 15 günlük tatil imkanı bulunan Devremülk projesinde 75 odalı otel de yer alıyor. Şehr-i Şifa Pamukkale iletişim bilgileri şöyle;

Ankara Elmadağ'da yüzme havuzu kompleksi yapılacak!

Elmadağ Belediyesi yanında bulunan Ertuğrul Gazi Kapalı Spor Kompleksi'nin yerine, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde yüzme havuzu kompleksi yapılması kararlaştırıldı.

Pamukkale Şehr-i Şifa'da satılık devremülk!

Pamukkale Şehr-i Şifa Tesisleri'nde 15 günlük tatil imkanı sağlanıyor. Proje dahilinde yer alan devremülkler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Pamukkale Belediyesi'nde imar çalışmaları konuşuldu!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İmar Müdürlüğü’nde yürütülen çalışmaların en iyi seviyeye ulaşması için “İmar Çalışmaları İstişare Toplantısı” kapsamında ilgili mühendislik odalarının ve yapı denetim firmalarının temsilcileriyle buluştu.

Pamukkale'de imar çalışmaları için toplantı düzenlendi!

Denizli’nin Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İmar Müdürlüğü’nde yürütülen çalışmalarla ilgili olarak mühendislik odalarının ve yapı denetim firmalarının temsilcileriyle buluştu.

Pamukkale Kleopatra havuzu turistlerin akınına uğruyor Haberi

Pamukkale Kleopatra havuzu turistlerin akınına uğruyor

Zengin tarihi yapıtlarının yanı sıra görsel güzelliğiyle de bilinen ve UNESCO'nun koruma listesinde bulunan Pamukkale'deki antik havuzun; kalp rahatsızlığı, damar sertliği, romatizma, deri, göz, raşitizm, felç, sinir ve damar hastalıklarına iyi geldiği belirtiliyor. 


Evrensel


Bu haber Takvim Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Denizli'nin turizm cenneti Pamukkale'de, M.S. 692 yılında depremle oluşan Roma Dönemi'nden kalma Kleopatra havuzu, soğuk havaya rağmen turistlerin akınına uğruyor. 

Unesco nun koruma listesinde bulunan Pamukkale'deki antik havuzun; kalp rahatsızlığı, damar sertliği, romatizma, deri, göz, raşitizm, felç, sinir ve damar hastalıklarına iyi geldiği belirtiliyor. 

Ayrıca içildiğinde mideyi rahatlattığı söyleniyor.  Yerli ve yabancı turistler ise hem yüzmenin tadını çıkarıyor hem de şifa...