04 / 05 / 2024

pamukkale turları

pamukkale turları

Kurban Bayramı tatilinin kısa olması ve hafta içine denk gelmesi nedeniyle tatilciler, yakın yerler ve yurt içi turlara ilgi göstermeye başladı. Kurban Bayramı rezervasyonlarına şu ana kadar ilgi yüzde 70 civarında...

Denizli Pamukkale'de icradan 6,7 milyon TL'ye satılık bina!

T.C. Denizli 2. İcra Dairesi Denizli ili Pamukkale ilçesinde yer alan binayı satışa çıkardı. Binanın toplam kıymet bedeli 6 milyon 772 bin 548 TL.

Pamukkale Dokuzkavaklar Semt Polikliniği için ilk kazma vuruldu!

Pamukkale Belediyesi'nin 16 vizyon projesinden biri olan Dokuzkavaklar Semt Polikliniği'nde çalışmalar başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin arsasını verdiği polikliniğin inşasını Pamukkale Belediyesi gerçekleştirecek.

Denizli Pamukkale'ye 2 milyon TL'lik yol yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Karakurt ile Kale Mahallelerini birleştiren yolu, 2 milyon liralık yatırımla Pamukkale Belediyesi yapacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yapılacak yolun kent trafiğini rahatlatacağını belirtti.

Pamukkale Aşağışamlı'da altyapı çalışmaları başladı!

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), Pamukkale İlçesi'nin Aşağışamlı Mahallesi'nde 12 bin 500 metre kanalizasyon hattı döşemek için çalışmalara başladı.

Denizli Pamukkale'nin altyapısına neşter!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Pamukkale ilçesinin Uzunpınar Mahallesi’nde yaşanan alt yapı ihtiyacını gidermek için çalışma başlattı.

TCDD'nin Pamukkale arsası özelleştiriliyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) adına kayıtlı Denizli Pamukkale ilçesi, Pınarkent mahallesinde bulunanarsayı özelleştiriyor. İhaleye en yüksek teklif 965 bin TL bedelle Ateş Gayrimenkul Pazarlama 'dan geldi

Denizli Pamukkale'de 4.8 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Denizli 1. İcra Dairesi, Denizli Pamukkale İlçesi'nde yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 4 milyon 884 bin 530 TL olarak belirlendi.

Denizli Pamukkale Mermer Fabrikası icradan 5.4 milyon TL'ye satılıyor!

Acıpayam İcra Dairesi, Denizli Acıpayam'daki Pamukkale Mermer Fabrikası'nı satışa çıkardı. Satış bedeli 5 milyon 412 bin 571 TL olan fabrikanın ihalesi 1 Eylül'de başlayacak.

Denizli Pamukkale'de Gökpınar Göleti için acele kamulaştırma!

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Bağbaşı Mahallesi’nde bulunan bazı taşınmazların Gökpınar Göleti mutlak ve kısa mesafe koruma sınırı içinde kalmaları nedeniyle acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Pamukkale Cankurtaran'da 750 bin TL'lik üst yapı yatırımı yapıldı!

Denizli'de Pamukkale Belediyesi, Cankurtaran Mahallesi'nde 750 bin liralık üst yapı yatırımı yaptı. Türkmenistan Caddesi başta olmak üzere üst kısımdaki sokaklar ve cadde kaldırımına ve yola parke taşı döşeniyor.

Eminevim inanç turları düzenlemeye devam ediyor!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, müşterilerine inanç turları düzenlemeye devam ediyor.

Site müdürünün saha turları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site müdürü saha turları " konusunu kaleme aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı....

Denizli Pamukkale'de 45.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli İli Pamukkale İlçesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. İhale edilecek gayrimenkulün satış bedeli 45 milyon 884 bin TL olarak belirlendi.

pamukkale turları Haberi

pamukkale turları

Kurban Bayramı tatilinin kısa olması ve hafta içine denk gelmesi nedeniyle tatilciler, yakın yerler ve yurt içi turlara ilgi göstermeye başladı. Türkiye Seyahat Acentalan Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy da, yaptığı açıklamada Kurban Bayramı rezervasyonlarına şu ana kadar ilginin yüzde 70 civarında söyledi ve ''Tatilin kısa olması vatandaşları çoğunlukla yurt içi turlara yöneltti. Bayram rezervasyonlarında yurt içi turlarda, Antalya bölgesi başta olmak üzere sanatçılı, gala programlarıyla lanse edilen Kıbrıs turları, Bodrum, Marmaris, Kuşadası talep görüyor. Kültür turlarında ise Kapadokya, Pamukkale, Karadeniz ve GAP turlarıyla İstanbul yalanlan için ise Safranbolu turları ilk sırada" dedi. 

Yeni...