10 / 05 / 2024

Pamukkaleye dev kompleks yapılıyor

Pamukkaleye dev kompleks yapılıyor

Pamukkale Belediyesi, Aktepe Mahallesi'nde başlattığı ve büyük kısmını tamamladığı üst yapı ve çevre düzenlemesi hamlesi sonrası büyük bir yatırıma daha imza atıyor.

Niğde Belediyesi üç yeni tesisi hizmete açtı!

Niğde Belediyesi tarafından Efendibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanında hayata geçirilen dev kompleks gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Bayrampaşa'ya dev kompleks inşa ediliyor!

Bayrampaşa Belediyesi, Kartaltepe Mahallesi’ndeki lunapark alanına Osmanlı camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, park, yürüyüş yolu, zemin altı otopark ve süs havuzundan meydana gelen dev bir kompleks hayata geçiriyor.

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar'da tanıtıldı!

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar fuarında tanıtıldı. Dev kompleks yaklaşık 500 bin metrekare bir alan üzerinde geliştiriliyor.

Balıkesir Karesi’deki dev spor kompleksinin temeli atıldı!

Balıkesir’de Karesi Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek dev spor kompleksinin temeli törenle atıldı. Kompleks, 16 bin metrekarelik alanda, 1 adet tenis kortu ile, basketbol sahası, kapalı halı saha, çocuk oyun alanı ile 2 milyon 800 bin TL’ye mal olacak.

Gaziosmanpaşa'ya yeni spor kompleksi geliyor!

Canik Belediyesi’nin, Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yaptığı hanımlar konağı, sıbyan mektebi ve halı sahadan oluşan dev kompleks açılışa hazır.

Gebze Dilovası'na dev kompleks inşa ediliyor!

Gebze Dilovası Belediyesi, Tavşancıl Mahallesi'nde Tarihi Merkez Camii'nin dokusunu bozmadan hemen yanı başına büyük bir kompleks inşaatına başladı.

Bayrampaşa'ya dev kompleks!

Bayrampaşa Belediyesi, Kartaltepe Mahallesi’ndeki eski lunapark alanına Selçuklu camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, park, yürüyüş yolu, zemin altı otopark ve süs havuzu inşa edecek.

ATB, 80 dönümlük arazi üzerine dev bir kompleks yapacak!

ATB dev bir hizmete imza atmaya hazırlanıyor. ATB, üyelerine daha iyi hizmet verebilmek için 80 dönümlük arazi üzerine devasa bir hizmet binası ile üyelerinin iyi zaman geçirebilmeleri için de kompleks yapacak.

David Beckham'dan Miami Limanı’na dev kompleks!

Dünya futbolunun unutulmaz isimleri arasında yer alan David Beckham, Miami Limanı’nın göbeğine stadyum da içeren dev bir kompleks kuracak. Projenin toplam maliyetinin 150 milyon doları bulması bekleniyor.

D.Beckham, Miami Limanı’nın göbeğine dev bir kompleks kuracak!

İngiliz yıldız, Miami Limanı’nın göbeğine stadyum da içeren dev bir kompleks kuracak. Projenin toplam maliyetinin 150 milyon doları bulması bekleniyor.

Rize Timya Vadisi'nin temeli atıldı!

Rize'de Timya Vadisi'nin temeli atıldı. 759 konut, bir AVM ve bir caminin içinde bulunacağı dev kompleks için Başkan Kasap "Bütün projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz" dedi.

1998 yılında Ali Sami Yen Stadı dev bir kompleks olacak!

1998 yılında Ali Sami Yen Stadı, Şişli Belediyesi inşaat ruhsatı verdiğinde dev alışveriş ve spor kompleksi olacakmış. 100 milyon dolara mal olacak yatırımın finansmanını sağlamak için kulüp halka açılacakmış.

Hatay'daki dev spor kompleksinin yüzde 98'i tamamlandı!

Hatay Büyükşelıir Belediyesi'nin yaptığı Dev Spor Kompleksi Hataylılara kapılarını açmaya hazırlanıyor. Yapımı %98 oranında tamamlanan dev spor kompleksinin tefrişatı da tamamlanmak üzere; kompleks çok yakında Hatay halkının hizmetine girecek.

Pamukkaleye dev kompleks yapılıyor Haberi

Pamukkaleye dev kompleks yapılıyor

Pamukkale Belediyesi, Aktepe Mahallesi'nde başlattığı ve büyük kısmını tamamladığı üst yapı ve çevre düzenlemesi hamlesi sonrası büyük bir yatırıma daha imza atıyor. Yaklaşık 20 bin nüfusu ile ilçenin en büyük mahallelerinden birisi olan Aktepe'ye Pamukkale Belediyesi, içerisinde kapalı pazar yeri, düğün salonu, kreş, etüt merkezi ve kamu hizmet birimlerinin yer alacağı dev bir kompleksin 8 milyon liralık yatırımla inşaatına başlıyor. 


Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in ilçe genelinde başlattığı üst yapı çalışması tüm hızıyla devam ediyor. 30 mahalle de 50 kilometreyi bulan 30 milyon liralık dev bir yatırımla ana cadde düzenleme çalışmalarının yanı sıra mahalle mahalle ara caddeler de modern bir yapıya bürünüyor. O mahallelerden birisi de 20 bin civarındaki nüfusuyla ilçenin en büyük mahallelerinden olan Aktepe oldu. Aktepe Mahallesi'nde 2413/2...