27 / 04 / 2024

ATB, 80 dönümlük arazi üzerine dev bir kompleks yapacak!

ATB, 80 dönümlük arazi üzerine dev bir kompleks yapacak!

ATB dev bir hizmete imza atmaya hazırlanıyor. ATB, üyelerine daha iyi hizmet verebilmek için 80 dönümlük arazi üzerine devasa bir hizmet binası ile üyelerinin iyi zaman geçirebilmeleri için de kompleks yapacak.



TOBB Strateji Geliştirme Yüksek Kurul Üyesi ve ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kuseyri, üyelerin böyle bir hizmeti yıllardır beklediğini belirterek, bunu gidermek için harekete geçtiklerini söyledi. 


12 MİLYONLUK ARSA 

ATB Kompleksi 80 dönümlük bir arsayı 12 trilyonluk bedelle satın alındığını açıklayan Kuseyri, "Atılan adımlarda her ne kadar Antakya Ticaret Borsası'nın adı öne çıksa da yapılan girişimler üyelerimizin, üreticilerimizin, çiftçilerimizin yani ilimizin başarısıdır. Bizlere düşen görev bu değerleri koruma ve geliştirmenin yanında hizmet kalitesini ve işlevini arttırmaktır. Kamu ve özel sektörle her alanda işbirliği ve uyum içerisinde yatırım odaklı faaliyetlerle devam edilecektir" dedi. Hayata geçirdikleri projelerle Antakya'nın ekonomisine katkı sağlamaya çalıştıklarını vurgulayan Kuseyri, "Bunun yanında, üye ve üreticilerimizin gelir ve refah düzeyini yükseltmeyi hedeflemekteyiz. İleriki projelerimizin içinde borsamız adına yurt yaptırma projesi de gündemimizde olacaktır. Üyelerimize ve ilimize Avrupa Birliği normlarında daha iyi hizmet verebilmek için yaptığımız bu girişimin Antakya'ya ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 


Sabah Güney


Geri Dön