10 / 05 / 2024

TOBB Strateji Geliştirme Yüksek Kurul Üyesi

TOBB Strateji Geliştirme Yüksek Kurul Üyesi

ATB dev bir hizmete imza atmaya hazırlanıyor. ATB, üyelerine daha iyi hizmet verebilmek için 80 dönümlük arazi üzerine devasa bir hizmet binası ile üyelerinin iyi zaman geçirebilmeleri için de kompleks yapacak.

Kıbrıs'ta Arazi ve Gayrimenkul Geliştirme Stratejisi oluşturuluyor!

Kıbrıs'ta Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği tarafından yürütülen "Arazi ve Gayrimenkul Geliştirme Stratejisi" oluşturuluyor. Strateji metni hazırlanmasına yönelik çalışmaların ilk günü tamamlandı.

Gayrimenkul geliştirme sertifika programı 13 Mart'ta yapılacak!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu, sektörün nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak için harekete geçti. GİSP üyeleri 13 Mart 2017 tarihinden itibaren gayrimenkul geliştirme sertifika programını gerçekleştiriyor.

Avrasya Arazi Yönetimi ve Kentsel Dönüşüm Strateji Geliştirme Merkezi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Arazi Yönetimi ve Kentsel Dönüşüm Strateji Geliştirme Merkezi Ticaret Limited Şirketi, Nihat Enver Ülger tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Aralık'ta kuruldu.

EA Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

EA Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Kartal Şubesi, Kamil Ekim Alptekin tarafından 2 milyon 700 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta Kartal, Esentepe'de kuruldu.

Zea Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Zea Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi, Zeynep Algan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Mayıs 'ta Beşiktaş, Akatlar, 5. Gazeteciler Sitesi'nde kuruldu

Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Aziz Yeniay, Ahmethan Yılmaz, Mehmet Çelik tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Mall Of İstanbul Ofis Bloğu'nda kuruldu.

Diyarbakır'da İş Geliştirme Merkezi kuruluyor!

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan projeyle Diyarbakır’da İş Geliştirme Merkezi kuruyor...

Ala Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Yağan, Muhammed Salih Çıkman tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Mayıs tarihinde kuruldu.

Proact Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proact Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Nawar AL Azem, Ammar Almalki tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Beykoz Şubesi, Timur Holding ve Timur Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve NEF marka kurucusu olan Erden Timur'un Şube Müdürlüğü'nde açıldı...

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme ve İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme ve İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cansu Nuras tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs'ta Ümraniye, Esenkent Mahallesi'nde kuruldu.

Zios Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Zios Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Kadir Kurtuluş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Nisan tarihinde Esentepe, Büyükdere Caddesi, Onur İşhanı'nda kuruldu.

Kemal Arif Tavros’un İş geliştirme ve Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu!

Tavros’un İş geliştirme ve Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına tecrübeli bir isim olan Kemal Arif atandı. Arif doğal kaynak yatırım ve ticareti, gayrimenkul geliştirme ve spor yatırım gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösterdi...

TOBB Strateji Geliştirme Yüksek Kurul Üyesi Haberi

TOBB Strateji Geliştirme Yüksek Kurul Üyesi

TOBB Strateji Geliştirme Yüksek Kurul Üyesi ve ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kuseyri, üyelerin böyle bir hizmeti yıllardır beklediğini belirterek, bunu gidermek için harekete geçtiklerini söyledi. 


12 MİLYONLUK ARSA 

ATB Kompleksi 80 dönümlük bir arsayı 12 trilyonluk bedelle satın alındığını açıklayan Kuseyri, "Atılan adımlarda her ne kadar Antakya Ticaret Borsası'nın adı öne çıksa da yapılan girişimler üyelerimizin, üreticilerimizin, çiftçilerimizin yani ilimizin başarısıdır. Bizlere düşen görev bu değerleri koruma ve geliştirmenin yanında hizmet kalitesini ve işlevini arttırmaktır. Kamu ve özel sektörle her alanda işbirliği ve uyum içerisinde yatırım odaklı faaliyetlerle devam edilecektir" dedi. Hayata geçirdikleri projelerle Antakya'nın ekonomisine katkı sağlamaya çalıştıklarını vurgulayan Kuseyri, "Bunun yanında, üye ve üreticilerimizin gelir ve refah düzeyini yükseltmeyi hedeflemekteyiz. İleriki projelerimizin içinde borsamız adına yurt yaptırma...