29 / 04 / 2024

Sivasspor'a sportif tesis yapılması şartıyla 105 dönümlük arazi tahsis edildi!

Sivasspor'a sportif tesis yapılması şartıyla 105 dönümlük arazi tahsis edildi!

Valilik ile Sivasspor arasında imzalanan protokol kapsamında 105 dönümlük arazi, Sivasspor'a devredildi. Sivas Valisi Alim Barut, düzenlenen protokol töreninde yaptığı konuşmada, Sivasspor'un bugüne kadar kenti çok güzel temsil ettiğini söyledi.




Sivas Valiliği ile Sivasspor arasında imzalanan protokolle, kulüp tesisleri yanındaki 105 dönümlük arazi, sportif tesis yapılması şartıyla Sivasspor'a devredildi.


Sivas Valisi Alim Barut, kulüp tesislerinde düzenlenen protokol töreninde yaptığı konuşmada, Sivasspor'un bugüne kadar kenti çok güzel temsil ettiğini söyledi.


Sivasspor'un faaliyetlerini takip ettiklerini dile getiren Barut, "Önümüzdeki dönemde Avrupa'da Türkiye'yi temsil edecek. Bu sebeple tebrik ediyorum. Bu şekilde, mevcut tesislere yeni tesisler ekleyerek başarılarına başarı katacağına inanıyorum. Bunu devrederken de söz istiyorum. Avrupa'da da söz sahibi bir kulüp olsun amacıyla, isteğiyle ve dileğiyle bu tesislerin kullanımını Sivasspor'a devrediyorum. İnşallah, Avrupa'daki başarılarımızı hep birlikte kutlayacağımız günler yakın olsun" diye konuştu.


Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz da Sivasspor'a daha önce tahsis edilmiş arazilerde sorumluluklarını yerine getirdiklerini, hem Türk futboluna hem de Sivas sporuna katkıda bulunduklarını belirtti.


Yeni bir bölgenin daha kendilerine tahsis edildiğini dile getiren Otyakmaz, "O bölgede alt yapıdaki kardeşlerimizin eğitimi için yeni sahalar, normal nizami karşılaşmaların yapılabileceği küçük mini stadyum ve önümüzdeki dönemde spor lisesi yapmayı arzu etmekteyiz" dedi.


Konuşmaların ardından Sivasspor Tesisleri yanındaki 105 dönümlük arazinin devri için Barut ve Otyakmaz, protokolü imzaladı.


Otyakmaz, Vali Barut'a Sivasspor forması hediye etti.



AA




Geri Dön