16 / 05 / 2024

Mecnun Otyakmaz

Mecnun Otyakmaz

Valilik ile Sivasspor arasında imzalanan protokol kapsamında 105 dönümlük arazi, Sivasspor'a devredildi. Sivas Valisi Alim Barut, düzenlenen protokol töreninde yaptığı konuşmada, Sivasspor'un bugüne kadar kenti çok güzel temsil ettiğini söyledi.

Lmp İnşaat Hırdavat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lmp İnşaat Hırdavat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Otyakmaz tarafından kuruldu.

Sivas'ta Futbol Okulu için imza atıldı!

Sivas Futbol Okulu Projesi düzenlenen törenle başladı. Futbol Okulu Projesi düzenlenen törenle başladı. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, "300 derslikli bir okul ve 100 yataklı bir yurt yapılacak." dedi. 

Hmn Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hmn Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Mecnun Doğan, Hasan Doğan ve Nurettin Öztürk ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasköy'de kuruldu.

Sivas'ın yeni stadyumu için toplandılar!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın talimatıyla Sivas'a yapılan yeni stadyum için bir değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya Sivas Valisi Davut Gül, TOKİ Başkan Yardımcısı Orhan Yüce, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ile stadyumu yapan firmanın yetkilileri katıldı.

Leyla ile Mecnun dizisindeki ev 6 milyon dolara satışta!

Leyla ile Mecnun'un çekimlerinin yapıldığı ev, 6 milyon dolara satışa çıkarıldı. Kireçburnu semtindeki ev için internet üzerinden ilan verildi.

Mecnun Otyakmaz Haberi

Mecnun Otyakmaz


Sivas Valiliği ile Sivasspor arasında imzalanan protokolle, kulüp tesisleri yanındaki 105 dönümlük arazi, sportif tesis yapılması şartıyla Sivasspor'a devredildi.


Sivas Valisi Alim Barut, kulüp tesislerinde düzenlenen protokol töreninde yaptığı konuşmada, Sivasspor'un bugüne kadar kenti çok güzel temsil ettiğini söyledi.


Sivasspor'un faaliyetlerini takip ettiklerini dile getiren Barut, "Önümüzdeki dönemde Avrupa'da Türkiye'yi temsil edecek. Bu sebeple tebrik ediyorum. Bu şekilde, mevcut tesislere yeni tesisler ekleyerek başarılarına başarı katacağına inanıyorum. Bunu devrederken de söz istiyorum. Avrupa'da da söz sahibi bir kulüp olsun amacıyla, isteğiyle ve dileğiyle bu tesislerin kullanımını Sivasspor'a devrediyorum. İnşallah, Avrupa'daki başarılarımızı hep birlikte kutlayacağımız günler yakın olsun" diye konuştu.


Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz da Sivasspor'a daha önce tahsis edilmiş arazilerde sorumluluklarını yerine getirdiklerini, hem Türk futboluna hem de Sivas sporuna katkıda...