16 / 05 / 2024

sivasspora arazi mi tahsis edildi

sivasspora arazi mi tahsis edildi

Valilik ile Sivasspor arasında imzalanan protokol kapsamında 105 dönümlük arazi, Sivasspor'a devredildi. Sivas Valisi Alim Barut, düzenlenen protokol töreninde yaptığı konuşmada, Sivasspor'un bugüne kadar kenti çok güzel temsil ettiğini söyledi.

2023’ün en çok kazandıranları! Altın mı, dolar mı, arazi mi, borsa mı, konut mu?

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2023’ün en çok kazandıranlarını yazdı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı...

2B arazi kiralanabilir mi? 2B arazi nasıl kiralanır?

Son günlerde yeniden gündemde olan 2B arazilerin satışı ve kiralaması hakkında detaylar merak ediliyor. 2B arazisi kiralanabilir mi? 2B arazi nasıl kiralanır? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte 2B arazileri hakkında tüm merak edilenler...

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Kanal İstanbul'un çalışma alanı tarım arazi mi?

Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) tarafından hazırlanan rapora göre; Kanal İstanbul Projesi'nin çalışma alanının yüzde 52'i tarım arazisi olduğu belirtildi.

Japonya'da arazi ve arsa düzenlemesi ile afetler azaltılıyor!

Tokyo Üniversitesi’nden Doçent Doktor SETA Fumihiko, Japonya’da gelişmiş “arazi ve arsa düzenlemesi (AAD)” yöntemleri ile, nispeten düşük maliyetler ile kentsel alanların ve altyapının bakımı sağlanarak afetin azaltılmasına katkıda bulunulmaktadır” dedi.

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Emlak vergisi 2020 ödemeleri ertelendi mi? 

Arsa, arazi, bina ve daire sahipleri her yıl düzenli olarak emlak vergisi ödüyor. Peki emlak vergisi 2020 ödemeleri ertelendi mi? 

CHP ve İyi Parti Kanal İstanbul güzergahından arazi mi satıyor?

Çılgın proje, mega proje gibi isimlerle adlandırılan Kanal İstanbul'un güzergahında bulunan arsaları CHP ve İyi Parti gruplarının sattığı iddia ediliyor...

CHP'liler Kanal İstanbul güzergahında arazi mi kapattı?

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, CHP'nin Kanal İstanbul projesine karşı çıkar gibi görünse de aslında desteklediğini dile getirerek; "CHP'lilerin çok ciddi arsalar aldıklarını ve araziler kapattıklarını biliyoruz" dedi...

Hazineye ait arazi alınabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''hazineye ait arazi alınabilir mi'' sorusunu yanıtladı.

Konut mu, ofis mi, arsa mı, arazi mi almalı?

Birikimlerini değerlendirmek isteyenler için ilk akla gelen yatırım araçları, altın, döviz, borsa, mevduat, tahvil ve gayrimenkul oluyor. Peki içinde bulunduğumuz dönemde çok değerlenen dövize mi yatırım yapmalı yoksa diğer enstrümanlara mı?

Tapu bağış harç oranı yüksek mi?

Mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi gayrimenkuller satış ve bağış yolu ile bir başkasına devredilebiliyor. Peki, tapu bağış harcı ne kadar? Satış harcından yüksek mi?

Kamunun bina ve arazi kiraları FETÖ'ye mi aktarıldı?

Son 10 yılda kamunun araç, bina ve arazi kira giderinin 5 milyar lirayı bulduğunu söyleyen Tekin, “Bu para yandaş işadamlarına ve FETÖ'ye finans sağlayanlara akıtıldı. Türkiye'de 100 bin parselin talan edildiğini tahmin ediyorum” dedi…

sivasspora arazi mi tahsis edildi Haberi

sivasspora arazi mi tahsis edildi


Sivas Valiliği ile Sivasspor arasında imzalanan protokolle, kulüp tesisleri yanındaki 105 dönümlük arazi, sportif tesis yapılması şartıyla Sivasspor'a devredildi.


Sivas Valisi Alim Barut, kulüp tesislerinde düzenlenen protokol töreninde yaptığı konuşmada, Sivasspor'un bugüne kadar kenti çok güzel temsil ettiğini söyledi.


Sivasspor'un faaliyetlerini takip ettiklerini dile getiren Barut, "Önümüzdeki dönemde Avrupa'da Türkiye'yi temsil edecek. Bu sebeple tebrik ediyorum. Bu şekilde, mevcut tesislere yeni tesisler ekleyerek başarılarına başarı katacağına inanıyorum. Bunu devrederken de söz istiyorum. Avrupa'da da söz sahibi bir kulüp olsun amacıyla, isteğiyle ve dileğiyle bu tesislerin kullanımını Sivasspor'a devrediyorum. İnşallah, Avrupa'daki başarılarımızı hep birlikte kutlayacağımız günler yakın olsun" diye konuştu.


Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz da Sivasspor'a daha önce tahsis edilmiş arazilerde sorumluluklarını yerine getirdiklerini, hem Türk futboluna hem de Sivas sporuna katkıda...