03 / 05 / 2024

ATB

ATB

ATB dev bir hizmete imza atmaya hazırlanıyor. ATB, üyelerine daha iyi hizmet verebilmek için 80 dönümlük arazi üzerine devasa bir hizmet binası ile üyelerinin iyi zaman geçirebilmeleri için de kompleks yapacak.

Türkiye son 10 yılda 27 milyon 825 bin 64 dekar tarım arazisini kaybetti!

Antalya Ticaret Borsası ve Türkiye İstatistik Kurumu'nun verileri Türkiye'nin son 10 yılda, 2 milyon 573 bin futbol sahasına denk gelen, 27 milyon 825 bin 64 dekar tarım arazisini kaybettiğini ortaya koydu.

Sebze ve meyve fiyatları rekora koşuyor! Alım gücü iyice düşüyor

Antalya Ticaret Borsası (ATB)'ndan elde edilen bilgler ışığında, meyve fiyatları yüzde 120,7, sebze fiyatları yüzde 87,2 artış gösterdi.

Ayçiçek yağı, çay, şeker derken o ürüne de zam geliyor!

Son 18 aydır rekor kırmayı sürdüren tarımsal girdi fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan ATB ve ATAK Başkanı Ali Çandır, önümüzdeki dönemde mevsim etkisine bağlı olarak sebze-meyve fiyatlarında yükseliş görüleceğini belirtti.

Vatandaşı kahreden haber! Zam geliyor

ATB ve ATAK Başkanı Ali Çandır, kısa süre içerisinde sebze ve meyve fiyatlarına zam yapılacağını söyledi.

Tümer Bucaklı: Evi satın, arsa alın!

1A Plus ATB Gayrimenkul İşletme Sahiplerinden Tümer Bucaklı, arsanın kısa zamanda ciddi kazanç sağladığını belirterek, ev sahiplerine evlerini satarak arsa almalarını önerdi.

Türkiye günde 8 futbol sahası kadar tarım toprağı kaybediyor!

ANTALYA Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, son 10 yılda Türkiye'de her gün ortalama 8 futbol sahası büyüklüğünde tarım toprağı kaybedildiğini söyledi.

Melih Gökçek Akyurt'a yapılacak fuar alanı hakkında konuştu!

Akyurt’a yapılacak fuar alanı ile ilgili konuşan Gökçek, TOBB, ASO ve ATB’nin sözleşmeye imza atmayarak “yan çizdiğini” ifade etti.

İsmail Kimyeci: Kentsel dönüşüm Antakya için milat olacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kurmayları ile birlikte Antakya Ticaret Borsası’nı (ATB) ziyaret etti. Kimyeci:" Antakya’nın yaşam kalitesini bir üst seviyeye taşıyacak olan kentsel dönüşüm projesi şehrimiz için bir milat olacaktır." dedi.

ATB Küçükbaş Hayvan Ünitesi'ni Afyon Bin Yapı inşa edecek!

ATB Canlı Hayvan Borsası Küçükbaş Hayvan Ünitesi inşaatı yapım işi ihalesi 18 Mart Cuma günü gerçekleştirildi, ihale sonucu en uygun fiyat teklifini veren Afyon Bin Yapı İnşaat Şirketi ile sözleşme imzalanmasına karar verildi

ATB, 80 dönümlük arazi üzerine dev bir kompleks yapacak!

ATB dev bir hizmete imza atmaya hazırlanıyor. ATB, üyelerine daha iyi hizmet verebilmek için 80 dönümlük arazi üzerine devasa bir hizmet binası ile üyelerinin iyi zaman geçirebilmeleri için de kompleks yapacak.

Ankara'da ‘uçaklı’ fuarın temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, TOBB, ATO, ASO, ATB, Akyurt Belediyesi ile ANKESOB ortaklığında yapılacak olan Akyurt’taki fuar alanının temeli törenle atıldı. Fuar tamamlandığında dünyada dördüncü olacak.

Ali Çandır: 267 bin tarım arazisi inşaata açıldı!

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, 5 Aralık Dünya Toprak Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, tarımın başkenti Antalya’nın son 10 yılda 267 bin dekar tarım arazisini betona kurban verdiği belirtti.

Kepez'de Vakıf Zeytinliği cazibe merkezi olacak!

Cahit Kayan, ATB Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Ruhi Alpagot ve Halil Bülbül'ün de hazır bulunduğu ziyarette Tütüncü, Kepez Belediyesi ile ATB'nin geçen 5 yıl içerisinde önemli çalışmaları olduğunu belirtti.

Muammer Çalışkan: Seyhan'ın 3'te 2'si yenilenmeli!

ATB Başkanı Muammer Çalışkan, Sanırım en çok gecekondu Adana da var. Adana'yı bu çarpık kentleşmeden kurtarırsanız minnet duyarız, ceki belediye başkanlarının kendi içindeki kavgalar Adana'ya zarar verdi" dedi.

ATB Haberi

ATB

TOBB Strateji Geliştirme Yüksek Kurul Üyesi ve ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kuseyri, üyelerin böyle bir hizmeti yıllardır beklediğini belirterek, bunu gidermek için harekete geçtiklerini söyledi. 


12 MİLYONLUK ARSA 

ATB Kompleksi 80 dönümlük bir arsayı 12 trilyonluk bedelle satın alındığını açıklayan Kuseyri, "Atılan adımlarda her ne kadar Antakya Ticaret Borsası'nın adı öne çıksa da yapılan girişimler üyelerimizin, üreticilerimizin, çiftçilerimizin yani ilimizin başarısıdır. Bizlere düşen görev bu değerleri koruma ve geliştirmenin yanında hizmet kalitesini ve işlevini arttırmaktır. Kamu ve özel sektörle her alanda işbirliği ve uyum içerisinde yatırım odaklı faaliyetlerle devam edilecektir" dedi. Hayata geçirdikleri projelerle Antakya'nın ekonomisine katkı sağlamaya çalıştıklarını vurgulayan Kuseyri, "Bunun yanında, üye ve üreticilerimizin gelir ve refah düzeyini yükseltmeyi hedeflemekteyiz. İleriki projelerimizin içinde borsamız adına yurt yaptırma...