21 / 05 / 2024

pamukova baraj

pamukova baraj

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu" Şehrimizin içme suyunu güvence altına alacak, Pamukova Eskiyayla bölgesinde 100 milyonluk yatırım ile Akçay Barajı inşa ediyoruz" dedi

Akçay Barajı'nda sona doğru!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Sapanca Gölü'ne alternatif içme suyu kaynağı olarak Pamukova’nın Eskiyayla bölgesinde inşa edilen Akçay Barajı, yıl sonunda su tutmaya başlayacak.

Akçay Barajı'nın yapımı devam ediyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından bin metre rakımlı Pamukova Eskiyayla bölgesinde yapımı devam eden Akçay Barajı, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve basın mensuplarına tanıtıldı.

Akçay Barajı'nın gövdesi 15 metreye ulaştı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı oluşturmak amacıyla Pamukova Eskiyayla bölgesinde hayata geçirilen Akçay Barajı’nda çalışmalar zor hava şartlarına rağmen aralıksız sürüyor.

Sakarya Akçay Barajı 100 milyon TL'ye mal olacak!

SASKİ tarafından Pamukova Eskiyayla havzasında yapımı devam eden Akçay Barajı’nı ziyaret eden SAÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri projeyle ilgili yetkililerden bilgiler aldı.

Sakarya Akçay Barajı'nın etapları bir bir tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Eskiyayla havzasında başlatılan Akçay Barajı yapım çalışmalarının geldiği son nokta ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Pamukova'ya 100 milyonluk baraj!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu" Şehrimizin içme suyunu güvence altına alacak, Pamukova Eskiyayla bölgesinde 100 milyonluk yatırım ile Akçay Barajı inşa ediyoruz" dedi

Sakarya Akçay Barajı inşaatı ne aşamada?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Eskiyayla havzasında inşa edilen Akçay Barajı yapım çalışmalarıyla ilgili olarak, 43 kilometrelik bağlantı hattının 20 kilometresinin tamamlandığını söyledi.

Çevre Bakanlığı Mersin Değirmençay Barajı için halk toplantısı yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mersin'de yapılacak olan Değirmençay Barajı İçmesuyu ve Sulama Tesisleri projesinin yapımı için halkın görüşlerini almak üzere 11 Haziran'da halk katılım toplantısı gerçekleştirecek

Yusufeli Barajı ile 150 yıllık tarih sulara gömülecek!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde kurulacak olan Yusufeli Barajı ile 150 yıllık tarih yok olacak

Sapanca Ballıkaya Barajı'nın temeli atıldı!

Sapanca Belediyesi tarafından Mudurnu Çayı üzerinde hayata geçirilecek olan Ballıkaya Barajı'nın temeli atıldı...

Çevre Bakanlığı Edirne Korucuköy Barajı için halk toplantısı yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Edirne'ye yapılacak olan Edirne Korucuköy Barajı için halkın görüşlerini almak üzere 4 Haziran'da halk katılım toplantısı düzenleyecek.

Ballıkaya Barajı bölge halkının tepkisine neden oldu!

Sakarya'nın Akyazı ilçesine yapılacak olan Ballıkaya Barajı bölgede yaşayanların tepkisini topladı...

Yusufeli Barajı'nın inşası bölge halkını tedirgin ediyor!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde yapılacak olan barajın yapımı ilçenin sulan altında kalacağını düşünen halkı endişelendirmeye başladı...

pamukova baraj Haberi

pamukova baraj


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kaynarca’ya kazandırılacak 45 kilometrelik içmesuyu hattı ve 6 içme suyu deposunun ilk kaynak töreni gerçekleştirildi. Kaynarca Karaboğaz Mahallesi’nde düzenlenen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, Kaynarca Kaymakamı Kemal Şahin, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Gölün Suyu Karadeniz Kıyılarında

Programın açılış konuşmasında söz alan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Bugün hem Kaynarca’nın mahalleleri için hem de SASKİ için önemli bir gün. Uzun zamandır bu projenin üzerinde çalışıyorduk. İnsanlara insani tüketim standartlarına uygun su ulaştırmayı temel misyonumuz olarak görüyoruz. Bizi gece gündüz motive eden duygu bu duygudur. Suya hizmet tüm yaratılmışlara hizmettir. Bütün çalışanlarımızla sahadayız. Bu projeyle Sapanca Gölü’nden alınan su; Hızırilyas İçmesuyu Arıtma...