14 / 05 / 2024

Pamukova kanalizasyon projeleri

Pamukova kanalizasyon projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin Pamukova Kanalizasyon İnşaatı çalışmalarını tamamladığını açıkladı.

Manisa Alaşehir projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın da katılımıyla toplantı düzenleyerek, Alaşehir’de yürütülen çalışmaları ve ilçede hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Geyve-Pamukova Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova ve Geyve’ye hizmet sunacak olan Geyve-Pamukova Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Sakarya Pamukova'ya 9 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova’da inşası devam eden içmesuyu hattı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Pamukova'nın çehresi değişiyor!

Pamukova’da hayata geçirilen altyapı ve içmesuyu çalışmaları ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizde 77 kilometrelik kanalizasyon hattının inşası tamamlandı." dedi

Pamukova-Geyve Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova ve Geyve’ye hizmet sunacak olan Pamukova-Geyve Atıksu Arıtma Tesisi’nde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sakarya Pamukova'ya 9 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova’da devam eden içmesuyu hattı inşa çalışmalarında gelinen son noktayı açıkladı.

Geyve ve Pamukova arıtma tesislerinde son durum ne?

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Geyve ve Pamukova ilçelerine hizmet verecek atıksu arıtma tesisinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Pamukova’da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova’da devam eden altyapı yatırımları ile ilgili gelinen son noktayı açıkladı.

Sakarya Pamukova’ya 35 milyon liralık altyapı yatırımı!

Pamukova’da hayata geçirilen altyapı çalışmalarını inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Pamukova’da 77 kilometrelik kanalizasyon hattında çalışmalarımız sonlandı. Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşası ise sürüyor" dedi

Gebze kanalizasyon hattı çalışmalarında sona gelindi!

Zeki Toçoğlu, şehrin güneyi için projelendirdikleri 200 kilometreyi aşan kanalizasyon hattı çalışmalarında sona gelindiğini, 57 milyonluk yatırımla Pamukova ve Geyve'nin yanında Sakarya Nehri'nin de geleceğini garanti altına aldıklarını bildirdi.

Sakarya Pamukova altyapı çalışmaları tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Pamukova kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamladık. İçmesuyu yatırımına da kısa süre içerisinde başlıyoruz. Hamdolsun kanalizasyon ve içmesuyu ağımızı süratle genişletmeye devam ediyoruz" dedi

Geyve ve Pamukova kanalizasyon hattı çalışmalarında sona gelindi!

Geyve ve Pamukova kanalizasyon hattı çalışmalarında sona gelindi. Rüstem Keleş, “Hayata geçirdiğimiz altyapı yatırımları uzun yıllar ilçelerimizin ihtiyacını karşılayacak. Sakarya Nehri Karadeniz’e daha temiz ulaşacak” dedi.

Pamukova'ya 77 kilometrelik kanalizasyon hattı inşa edildi!

Pamukova’da görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu, “Çardak Köprüsü’nün yapımını tamamladık. Köprümüz trafiğe açıldı. İlçemizde 77 kilometrelik kanalizasyon hattı inşa ettik" dedi

Pamukova kanalizasyon projeleri Haberi

Pamukova kanalizasyon projeleri

Zeki Toçoğlu, "Yerel seçimlerin ardından hizmet alanımıza dahil olan yeni ilçelerimiz oldu. Hemşerilerimize sağlam altyapı hizmetleri sunmak için hemen çalışmalara başlayacağımızın sözünü vermiştik. İhale süreçlerinin ardından çalışmalarımıza süratle başladık. Hamdolsun bu kapsamda başlattığımız Pamukova Kanalizasyon İnşaatını tamamladık" diye konuştu. 



İÇME SUYU İÇİN İHALE 

Tamamlanan proje kapsamında ilçeye 77 kilometrelik atıksu hattı inşa edildiğini belirten Başkan Zeki Toçoğlu, "Yaklaşık 17,5 Milyon TL'lik proje ile 77 kilometre kanalizasyon hattı inşa ettik. İnşallah kısa süre içerisinde PamukovaGeyve Ortak Atıksu Arıtma Tesisimizin inşasına da başlayacağız. İlçemizin atıksuları arıtma tesislerimize ulaşacak ve bu tesislerde en ileri teknoloji ile arıtılacak. Gelecek nesillere daha sağlıklı ve yaşanabilir Pamukova bırakma, adına önemli bir yatırımı hayata geçirmiş olduk. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun" dedi. Atıksu sorununun çözüme kavuşturulmasının ardından ilçe...