28 / 04 / 2024

Gebze kanalizasyon hattı çalışmalarında sona gelindi!

Gebze kanalizasyon hattı çalışmalarında sona gelindi!

Zeki Toçoğlu, şehrin güneyi için projelendirdikleri 200 kilometreyi aşan kanalizasyon hattı çalışmalarında sona gelindiğini, 57 milyonluk yatırımla Pamukova ve Geyve'nin yanında Sakarya Nehri'nin de geleceğini garanti altına aldıklarını bildirdi.



Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin güneyi için projelendirdikleri 200 kilometreyi aşan kanalizasyon hattı çalışmalarında sona gelindiğini, 57 milyonluk yatırımla Pamukova ve Geyve'nin yanında Sakarya Nehri'nin de geleceğini garanti altına aldıklarını bildirdi.


ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI 

Başkan Toçoğlu, yaptığı açıklamada "Pamukova ve Geyve ilçemizde 200 kilometreyi aşan kanalizasyon hattı ve yağın ursuyu çalışmasını hayata geçirdik. Pamukova'daki kanalizasyon lıattı çalışmalarımız tamamlandı. Geyve'de de projelendirdiğimiz 125 kilometrelik hattın 120 kilometresini döşedik, son 5 kilometredeyiz. İnşallah kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacağız'' diye konuştu. 


GÜNEYE ARITMA TESİSİ 

Hayata geçirilen yatırımlar kapsamında Atıksıı Arıtma Tesisi'niıı yapımına da hız verildiğini belirten Toçoğlu. "Geyve ve Pamukova ilçemize hizmet verecek Atıksıı Arıtma Tesisimizin de yapımına devam ediyoruz. Atıksular. tesislerimizde gerçekleştirilecek en ileri arıtmanın ardından Sakarya Nehri'ne deşarj edilecek. Sakarya Nehri daha temiz akacak. Hayata geçirdiğimiz 57 milyonluk altyapı yatırımlarıyla hem Pamukova ve Geyve'nin hem de Sakarya Nehri'nin geleceğini garanti altına alıyoruz" ifadelerini kullandı. 


Bizim Sakarya


Geri Dön