27 / 04 / 2024

Gardenya projesi inşa çalışmalarında sona gelindi!

Gardenya projesi inşa çalışmalarında sona gelindi!

Güneşli Park Gardenya'nın inşa çalışmalarında sona gelindi. Teslimlerin aralık ayı sonunda başlayacağı projede daireler hızla sahiplerini buluyor. 60 aya kadar 0 faizle ödeme imkânıyla avantajlı satışlar devam ediyor...



Güneşli'nin en gözde konut projeleri arasında yerini alan Güneşli Park Gardenya'nın inşa çalışmalarında sona gelindi.
Teslimlerin aralığın sonunda başlayacağı projede daireler hızla sahiplerini bulurken, avantajlı ödeme planlarıyla satışlar devam ediyor.
Gül Proje ve Mutlu İnşaat ortaklığıyla Güneşli'nin en değerli noktasında inşa edilen Güneşli Park Gardenya'da teslimler aralık ayında başlıyor. Her zevke hitap edecek şekilde tasarlanan projede 1 + 1, 2 + 1, 3 + 1, 4+1, 4+1 çatı dubleksi ve 2 + 1, 3 + 1,4+1 bahçe katları yer alıyor.
Geniş ve ferah bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla 21 bin metrekarenin peyzaja ayrıldığı Güneşli Park Gardenya'da, geniş bahçeler ve sosyal yaşam alanları dikkat çekiyor.

130 MİLYON TL'LİK YATIRIM

8 blokta 263 daireden oluşan Güneşli Park Gardenya, 130 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor.
Yüzde 80'in yeşil alana ayrıldığı projede gölet, sosyal tesis, açık yüzme havuzu, koşu parkuru, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı otopark, dinlenme alanları, 24 saat güvenlik hizmeti yer alıyor.
80 metrekare ile 380 metrekare arasında değişen çeşitli tiplerde daire seçenekleri sunuluyor.

FİYATLAR 275 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

60 aya kadar 0 faizle vadeli ödeme imkânı yer alan Güneşli Park Gardenya'da, 120 aya kadar ise uygun oranlarla banka kredisi kullanılabiliyor. Projede fiyatlar ise 275 bin TL'den başlıyor. TEM ve E5 otoyollarının bağlantı noktasında konumlandırılan proje, şehir içi ulaşımı açısından avantajlı bir noktada yer alıyor.

Habertürk

Geri Dön