19 / 05 / 2024

Gardenya projesi inşa çalışmaları

Gardenya projesi inşa çalışmaları

Güneşli Park Gardenya'nın inşa çalışmalarında sona gelindi. Teslimlerin aralık ayı sonunda başlayacağı projede daireler hızla sahiplerini buluyor. 60 aya kadar 0 faizle ödeme imkânıyla avantajlı satışlar devam ediyor...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı! Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı. Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek. 

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! Tek bir ilçede inşa edilecek 127 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu... Tek bir ilçede inşa edilecek 127 yeni konutu aman kaçırmayın...

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

‘İlk Evim ve İlk İşyerim’ ismi ile hayata geçecek olan TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi ile ilgili tüm detaylar açıklandı. Peki TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

TOKİ Kayseri 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri ucuz konut projesi hangi ilçelerde?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir süre önce müjdelediği TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili ayrıntıları açıkladı. Peki TOKİ Kayseri sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

TOKİ Adana 2022 projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Adana 2022 ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Adana sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek tüm detaylar açıklandı. 2022 TOKİ Adana ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adana 2022 başvuru şartları…

TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce 2022 konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca kişi tarafından beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili detayları açıkladı. Peki TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce ucuz konut projesi hangi ilçelerde olacak?

TOKİ Sakarya sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili tüm ayrıntıları duyurdu. Peki, TOKİ Sakarya sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak? İşte detaylar…

TOKİ İzmir sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ İzmir ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ İzmir sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek ve TOKİ İzmir ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

TOKİ Ankara sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Ankara ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili ayrıntıları duyurdu. Peki TOKİ Ankara sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Ankara ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ İzmir'e 3 bin 500 sosyal konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan 100 bin sosyal konut projesi için başvuru süreci yarın başlayacak. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer alacağı projelerde 849 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabilecek...

TOKİ Sinop Dikmen projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sinop Dikmen projesi satışa çıkarıldı. Proje için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Metris kışlasına 1.559 konut inşa edecek!

TOKİ, Metris Kışlası arazisine bin 559 konut inşa etmek üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuruda bulundu. 233 milyon liralık konut projesi için bakanlık Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) sürecini başlattı.

Gardenya projesi inşa çalışmaları Haberi

Gardenya projesi inşa çalışmaları
Güneşli'nin en gözde konut projeleri arasında yerini alan Güneşli Park Gardenya'nın inşa çalışmalarında sona gelindi.
Teslimlerin aralığın sonunda başlayacağı projede daireler hızla sahiplerini bulurken, avantajlı ödeme planlarıyla satışlar devam ediyor.
Gül Proje ve Mutlu İnşaat ortaklığıyla Güneşli'nin en değerli noktasında inşa edilen Güneşli Park Gardenya'da teslimler aralık ayında başlıyor. Her zevke hitap edecek şekilde tasarlanan projede 1 + 1, 2 + 1, 3 + 1, 4+1, 4+1 çatı dubleksi ve 2 + 1, 3 + 1,4+1 bahçe katları yer alıyor.
Geniş ve ferah bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla 21 bin metrekarenin peyzaja ayrıldığı Güneşli Park Gardenya'da, geniş bahçeler ve sosyal yaşam alanları dikkat çekiyor.

130 MİLYON TL'LİK YATIRIM

8 blokta 263 daireden oluşan Güneşli Park Gardenya, 130 milyon TL'lik yatırımla...