29 / 04 / 2024

Zeki Toçoğlu kim

Zeki Toçoğlu kim

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kaçak yapılarla mücadele eden Adapazarı Belediyesi'ne tam destek verdi.

Sakarya Kongre Merkezi 2018'de hizmete açılacak!

Sakaryalıların merakla beklediği Kongre Merkezi Projesinin son halini paylaşan Toçoğlu, projenin bitiş tarihini de verdi. Yeni merkezin 2018'de açılmasının planlandığı söylendi.

Sakarya'nın yatırımları masaya yatırıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali’de görev yapan muhtarlar ile bir araya geldi. Toçoğlu, görüşmede bölgede devam eden altyapı yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Zeki Toçoğlu: Dönüşümde yatay büyümeden yanayız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen Vizyon Toplantısı’na katıldı. Toçoğlu, “Yüksek katlı yapılar gelişmişlik göstergesi olamaz'' dedi.

Zeki Toçoğlu Geyve yatırımlarını anlattı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Taraklı ve Hendek’in ardından ilçe ziyaretlerine Geyve’de devam etti.

Sakarya Taraklı Meydanı 2 bin 500 metrekare alana inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin güney ucu Taraklı’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Toçoğlu, “Sağlam altyapı ve yeni sosyal alanları ile Taraklı ilçemiz yeni bir yüze kavuşuyor'' dedi.

Sakarya Geyve'de asfalt çalışmaları başlayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Geyve'de devam eden alt yapı yatırımlarının sonuna gelindiğini belirtti.

Gebze kanalizasyon hattı çalışmalarında sona gelindi!

Zeki Toçoğlu, şehrin güneyi için projelendirdikleri 200 kilometreyi aşan kanalizasyon hattı çalışmalarında sona gelindiğini, 57 milyonluk yatırımla Pamukova ve Geyve'nin yanında Sakarya Nehri'nin de geleceğini garanti altına aldıklarını bildirdi.

Zeki Toçoğlu: Bölgesel trenlerin merkeze girmesine karşı değiliz!

Yılın son meclis toplantısında, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Haydarpaşa - Adapazarı Bölgesel Trenleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Toçoğlu 'Bölgesel trenlerin merkeze girmesine karşı değiliz' dedi.

Sakarya'da imara aykırı binalar kaldırılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ' Hafta sonunda Bursa'da da incelemelerde bulunduk. Biz çalışmamızın devamında üstünün kapanması ile ilgili bir çalışmayı gerçekleştirebiliriz ' dedi.

Çelik İsale'de tünel inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Hamdolsun 460 metre uzunluğundaki tünelimizi tamamladık. İnşallah kahin 2 bin metrelik hat döşeme çalışmalarını "Çelik Hatlımızı,Çelik İsale'yi yıl sonuna kadar devreye alacağız" dedi...

Zeki Toçoğlu: Adapazarı'nda imar sorunu çözülecek!

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Bağlar Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek bölgenin imar sorunun değerlendirdi. Toçoğlu, ' Adapazarı'nda imar sorunu çözülecek ' dedi...

Zeki Toçoğlu: Yoğunluk ve yükseklik korunarak bir çözüm üretilecek!

Büyükşehir Meclisi nde konuşan Başkan Toçoğlu, Büyükşehir'in imar yönetmeliğinin iptal edilmesinin ardından yükseklik sınırında sıkıntı yaşandığını belirterek, yoğunluk ve yüksekliğin korunarak bir çözüm üretileceğini söyledi

Zeki Toçoğlu kimdir?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2014 yerel seçimlerinde tekrar aday olarak gösterildi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kimdir? İşte Zeki Toçoğlu 'nun biyografisi...

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

AK Parti seçim manifestosunun içerisinde yer alan başlıklardan birinin de yatay şehirleşme olmasından büyük heyecan duyduklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yatay mimarinin en güzel örnekleri bizim şehrimizde var." dedi.

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari ısrarımız devam edecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya yatay mimari anlayışıyla yeşilin ve toprağın şehri olmaya devam edecek. Sakarya; yatay mimarinin en güzel şehridir” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari Sakarya'nın vazgeçilmezi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada yatay mimarinin Sakarya'nın vazgeçilmesi olduğunu söyledi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Zeki Toçoğlu: Arsa sorunu çözülürse tribün yaparız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, spor tesislerine tribün talepleri için konuştu. Başkan Toçoğlu, “ Arsa konusunda birtakım adımların atılması gerek. Yer sorunu çözüldüğü takdirde tribün için gereken adımı atarız” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Kurban Bayramı vesilesiyle bazı değerlendirmeler yaptı, Toçoğlu, "Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz" dedi.

Zeki Toçoğlu: Az katlı yapılardan yanayız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Biz betondan değil, yeşilden yanayız. Yüksek katlı yapılardan, gökdelenlerden değil, az katlı yapılardan yanayız” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride kararlı bir duruş sergiledik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, başta yatay mimari konusu olmak üzere Sakarya’da yürütülen çalışmalar hakkında çeşitli açıklamalar yaptı.

Zeki Toçoğlu: Sakarya’da yatay mimariyi benimsedik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya’da yatay mimariyi hem deprem için bir hazırlık hem de şehir estetiği açısından benimsedik.” dedi. 

Zeki Toçoğlu: İmarın geri dönüşü olmaz!

İmar konusundaki hassasiyetlerini de dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, imarda yapılan hatadan geri dönüşün olmayacağını belirtti.

Zeki Toçoğlu: Kat sınırlamasından taviz vermedik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu şehirde devam eden çalışmalar ve projelere dair önemli açıklamalar yaptı. İşte Toçoğlu'nun o açıklamaları...

Zeki Toçoğlu: 200 milyon TL değerinde 12 yeni proje başlayacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada “Yaklaşık 200 Milyon TL değerinde 12 yeni projemizin başlangıcını yapıyoruz” dedi.

Zeki Toçoğlu kim Haberi

Zeki Toçoğlu kim

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kaçak yapılarla mücadele eden Adapazarı Belediyesi'ne tam destek verdi. Toçoğlu, "Ölçümüz kanunlardır" diyerek kaçak yapı sahiplerinin alışkanlarını terk etmesini istedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi makamında ziyaret etti. 


Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları Erol Aydın ve Rıdvan Sezer'in de hazır bulunduğu ziyarette, geçtiğimiz gün belediye binasında yaşanan kaçak yapı gerginliği gündeme geldi. 

Başkan Toçoğlu, bu konuda taviz gösterilmemesi gerektiğini ve yıkımlar konusunda Adapazarı Belediyesi'nin yanında olduklarını söyledi. 


Alışkanlıklarınızı bırakın 


Kaçak yapılarla mücadelenin şehrin geleceği için son derece önemli olduğunun altını çizen Toçoğlu, bu noktada Adapazarı Belediyesini desteklediklerini ve kaçak yapıyla mücadelenin kararlılıkla devam etmesi gerektiğini söyledi. Vatandaşlara duyarlılık çağrısı yapan Toçoğlu, "Artık bazı alışkanlıkları terk etmeliyiz. Hep birlikte kanunlara uymalıyız. Ölçümüz kanunlardır" diye...