29 / 04 / 2024

Zeki Toçoğlu kimdir

Zeki Toçoğlu kimdir

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, kentin yatay mimariyle geliştiğini, çevrenin, yeşilin, doğanın ve su kaynaklarının korunmasından asla taviz vermediklerini söyledi..

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Arifiye’nin yeni yaşam alanı açılıyor!

Arifiye’de inşa edilen yeni yaşam alanı açılışının 18 Ekim Perşembe günü saat 16.30’da gerçekleştireceğini dile getiren Başkan Toçoğlu, “İlçemizin yeni buluşma noktası hazır. Arifiye Park şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya, yatay mimaride örnek şehir!

Yatay mimarisi ise Sakarya, Türkiye’nin örnek şehirleri arasına girdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yatay mimar, farklı bir şehircilik anlayışının doğmasını sağlamıştır” dedi…

Zeki Toçoğlu: 200 milyon TL değerinde 12 yeni proje başlayacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada “Yaklaşık 200 Milyon TL değerinde 12 yeni projemizin başlangıcını yapıyoruz” dedi.

Sakarya Kongre Merkezi 2018'de hizmete açılacak!

Sakaryalıların merakla beklediği Kongre Merkezi Projesinin son halini paylaşan Toçoğlu, projenin bitiş tarihini de verdi. Yeni merkezin 2018'de açılmasının planlandığı söylendi.

Sakarya'nın yatırımları masaya yatırıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali’de görev yapan muhtarlar ile bir araya geldi. Toçoğlu, görüşmede bölgede devam eden altyapı yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Zeki Toçoğlu: Dönüşümde yatay büyümeden yanayız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen Vizyon Toplantısı’na katıldı. Toçoğlu, “Yüksek katlı yapılar gelişmişlik göstergesi olamaz'' dedi.

Sakarya AKOM inşaat çalışmaları ne durumda?

Toçoğlu, "Bilindiği üzere geride bıraktığımız yılın son çeyreğinde toplam değeri 101 milyon lira olan birbirinden önemli yatırımların temelini atmıştık. Afet Koordinasyon Merkezimiz de bu projeler arasında yer alıyordu. " dedi.

Zeki Toçoğlu Geyve yatırımlarını anlattı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Taraklı ve Hendek’in ardından ilçe ziyaretlerine Geyve’de devam etti.

Sakarya Taraklı Meydanı 2 bin 500 metrekare alana inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin güney ucu Taraklı’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Toçoğlu, “Sağlam altyapı ve yeni sosyal alanları ile Taraklı ilçemiz yeni bir yüze kavuşuyor'' dedi.

Sakarya'ya yeni otoparklar inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. Toçoğlu, "Şehir merkezi ve ilçelerimiz her geçen gün gelişiyor. Ulaşım alanındaki yaşanabilecek yoğunluğu yeni otoparklar inşa ederek ortadan kaldırmayı hedefliyoruz" dedi.

Zeki Toçoğlu: 2016 proje yılı olacak!

Geride kalan yıl ile ilgili değerlendirmelerini paylaşan Başkan Toçoğlu, “Sakarya’nın gelişimine değer katan birçok projenin hayata geçirildiği bereketli bir yılı geride bıraktık. " dedi.

Zeki Toçoğlu, Fi Yapı'nın çekini geri iade etti!

Dün Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Başkan Zeki Toçoğlu bir skandal itirafta bulundu.Fi Yapı’nın, Dağdibi’ndeki 350 dönüm arazisinin imara açılması karşılığında alınan ve karşılıksız çıkan 1 buçuk milyon liralık çeki geri iade ettiklerini belirt

Sakarya'da inşa edilen çelik isale hattının açılı!

Sapanca Gölü'nden şehre su ulaştıran daha önceki 3 isale hattının, eski hat olması ve ayrıca güzergahtaki sıkıntı sebebiyle zaman zaman su kesintilerine sebep oluyordu.

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Ragıp Balcıoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an Arçelik’te hangi görevi yürütüyor? İşte Ragıp Balcıoğlu’na ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Atilla Kayalıoğlu hangi görevlerde bulundu? Evli mi? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’daki görevi ne?

Atilla Kayalıoğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İndex Bilgisayar’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Atilla Kayalıoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Ertunç Soğancıoğlu hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ertunç Soğancıoğlu kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nde hangi görevde yer aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Ertunç Soğancıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

BDDK Başkanı Şahap Kavcıoğlu Kimdir?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığına atanan Şahap Kavcıoğlu Kimdir? Daha önce görevlerde bulundu? İşte detaylar!

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Zeki Toçoğlu kimdir Haberi

Zeki Toçoğlu kimdir

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşanSanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, kenti 17 yıldır geliştirmenin derdinde olduklarını söyledi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kentin tarihi bir buluşmaya şahit olduğunu söyledi. Toçoğlu, kentin yatay mimariyle geliştiğini, çevrenin, yeşilin, doğanın ve su kaynaklarının korunmasından asla taviz vermediklerini ifade etti. 

Hidroelektrik santralleri ve barajlarla şehrin kendi enerjisini ürettiğini söyleyen Toçoğlu, deprem sonrası ayağa kalkan Sakarya'nın, bugün herkesin iftihar ettiği bir kent olarak gösterildiğini...