12 / 05 / 2024

Gebze kanalizasyon hattı nerede

Gebze kanalizasyon hattı nerede

Zeki Toçoğlu, şehrin güneyi için projelendirdikleri 200 kilometreyi aşan kanalizasyon hattı çalışmalarında sona gelindiğini, 57 milyonluk yatırımla Pamukova ve Geyve'nin yanında Sakarya Nehri'nin de geleceğini garanti altına aldıklarını bildirdi.

İstanbul'a 233 kilometre raylı sistem kazandırdık!

AK Parti'nin Gaziosmanpaşa mitingde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Bu güne kadar İstanbul'da 19 kilometre tünel,  bu hafta açtığımız Gebze-Halkalı hattıyla birlikte 233 kilometre raylı sistem kazandırdık. Hedefimiz şehrimizi 190 kilometrelik tünel'' dedi.

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı ile o ilçenin kaderi değişecek!

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Gebze-Halkalı Marmaray hattı İstanbul ulaşımına büyük rahatlama sağlarken bir ilçenin de kaderini değiştirecek.

Ulaşımın en konforlu en pratik hali Büyükyalı İstanbul’da!

Sakinlerine ve misafirlerine her anlamda iyi bir yaşam sunmayı hedefleyen Büyükyalı’yı, şehrin tüm ulaşım ağlarına bağlayacak, İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden Halkalı Gebze Marmaray hattı açıldı.

Halkalı-Gebze Banliyö Hattı nerelerden geçecek?

Gebze-Halkalı Banliyö Banliyö Hattı'nın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul Kartal'da gerçekleştirildi. Peki Gebze-Halkalı Banliyö Banliyö Hattı nerelerden geçecek? İşte, Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'nın durakları... 

Gebze-Halkalı demir yolu hattı bugün açılıyor!

İstanbul'da günde 1.2 milyon yolcu taşıması beklenen banliyö treni hattı bugün açılıyor. Halkalı-Gebze Marmaray Hattı için son hazırlıklar tamamlandı.

Gebze-Halkalı hattının çalışmasını etkileyecek hiçbir eksiklik yok!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Necdet Sümbül, "Yarın açılacak Gebze-Halkalı hattıyla ilgili iddiaların doğru olmadığını, bu hattın çalışmasını etkileyecek hiçbir eksikliğin olmadığını belirtmek istiyoruz." diye açıklama yaptı. 

BTS: Gebze-Halkalı hattı açılışa hazır değil!

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS), 31 Mart'taki yerel seçimden önce hizmete girmesi planlan Gebze ile Halkalı arasındaki yeni banliyö hattının henüz açılmaya uygun olmadığını belirtti.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı sene sonunda açılacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Raylı sistemler yapılınca metrobüsün yükü azalacak. Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı bu sene sonunda açılacak. O tamamen metrobüse paralel. Ciddi bir yük alacak. Ayrıca bu ay Gebze-Halkalı hattı devreye giriyor" dedi...

B1 Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbullular için yeni bir metro hattı daha yapılıyor. Peki Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman bitecek, açılacak, nerelere gidecek? İşte tüm bu soruların cevapları...

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek?

63 kilometre uzunluğundaki Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı Banliyö Hatları ile 13,60 kilometre uzunluğundaki Marmaray’ın birleştirilmesiyle oluşan Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek?

15 soruda Halkalı-Gebze Marmaray Hattı!

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek? Halkalı-Gebze Marmaray Hattı ne zaman açılacak? Halkalı-Gebze Marmaray Hattı'nda çalışmalar ne durumda? Bu soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte 15 soruda Halkalı-Gebze Marmaray Hattı...

Halkalı-Gebze banliyö hattının açılışına 28 gün kaldı!

İstanbulluların uzun zamandır beklediği Halkalı-Gebze arası yeni banliyö hattının açılışına 28 gün kaldı. Sona yaklaşılan projede yeni istasyonlar belli oldu.

Halkalı-Gebze banliyö hattı 10 Mart'ta açılacak!

Halkalı-Gebze arasında bulunan banliyö tren hatlarında 2013 yılından beri süren yenileme çalışmalarında sona gelindi. Halkalı Gebze banliyö hattı 10 Mart'ta açılacak...

Gebze kanalizasyon hattı nerede Haberi

Gebze kanalizasyon hattı nerede

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin güneyi için projelendirdikleri 200 kilometreyi aşan kanalizasyon hattı çalışmalarında sona gelindiğini, 57 milyonluk yatırımla Pamukova ve Geyve'nin yanında Sakarya Nehri'nin de geleceğini garanti altına aldıklarını bildirdi.


ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI 

Başkan Toçoğlu, yaptığı açıklamada "Pamukova ve Geyve ilçemizde 200 kilometreyi aşan kanalizasyon hattı ve yağın ursuyu çalışmasını hayata geçirdik. Pamukova'daki kanalizasyon lıattı çalışmalarımız tamamlandı. Geyve'de de projelendirdiğimiz 125 kilometrelik hattın 120 kilometresini döşedik, son 5 kilometredeyiz. İnşallah kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacağız'' diye konuştu. 


GÜNEYE ARITMA TESİSİ 

Hayata geçirilen yatırımlar kapsamında Atıksıı Arıtma Tesisi'niıı yapımına da hız verildiğini belirten Toçoğlu. "Geyve ve Pamukova ilçemize hizmet verecek Atıksıı Arıtma Tesisimizin de yapımına devam ediyoruz. Atıksular. tesislerimizde gerçekleştirilecek en ileri arıtmanın ardından Sakarya Nehri'ne deşarj edilecek. Sakarya Nehri daha temiz akacak....