14 / 05 / 2024

Pamukova kanalizasyon

Pamukova kanalizasyon

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin Pamukova Kanalizasyon İnşaatı çalışmalarını tamamladığını açıkladı.

Sakarya Pamukova Devlet Hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor! 

Sakarya Pamukova'da müteahhit firma tarafından yarım bırakılan 25 yataklı devlet hastanesinin inşaatı Sağlık Bakanlığı tarafından yeniden ihaleye çıkıyor...

Ekrem Yüce: Pamukova’yı yeniden imar edeceğiz!

Pamukova Belediye Başkanı Adayı Ekrem Yüce, Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Yüce, ''Pamukova’yı yeniden imar edeceğiz'' diye konuştu.

Akçay Barajı'nda sona doğru!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Sapanca Gölü'ne alternatif içme suyu kaynağı olarak Pamukova’nın Eskiyayla bölgesinde inşa edilen Akçay Barajı, yıl sonunda su tutmaya başlayacak.

Akçay Barajı'nın yapımı devam ediyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından bin metre rakımlı Pamukova Eskiyayla bölgesinde yapımı devam eden Akçay Barajı, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve basın mensuplarına tanıtıldı.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin yeni atölyesi açıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğünce hizmete sunulan yeni Araç ve Bakım Onarım Atölyesinin açılış töreni Süleymanpaşa İlçesinde geniş çaplı bir katılımla yapıldı.

Sakarya Pamukova'ya 46 bin ton asfalt!

Pamukova’da başlatılan asfalt çalışmalarını değerlendiren Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Çalışmalarımız neticesinde bugün, ‘Yeni bir Pamukova doğdu’ diyebiliyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Akçay Barajı'nın gövdesi 15 metreye ulaştı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı oluşturmak amacıyla Pamukova Eskiyayla bölgesinde hayata geçirilen Akçay Barajı’nda çalışmalar zor hava şartlarına rağmen aralıksız sürüyor.

Sakarya Pamukova'ya yeni çehre!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut şehrin güney ucu Pamukova’da devam eden asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Geyve-Pamukova Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova ve Geyve’ye hizmet sunacak olan Geyve-Pamukova Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Sakarya Pamukova yeni yüzüne kavuşuyor!

İlçelerdeki asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Pamukova’da 14 kilometrelik arterdeki çalışmalarını tamamladı. SASKİ eliyle altyapı ve içmesuyunda proje çalışmalarının sonlandığı güzergâhlar için gelinen noktada 24 bin ton asfalt kullanıldı.

Sakarya Pamukova şantiye alanına döndü!

Sakarya Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, ilçede devam eden yatırım ve projelerle ilgili değerlendirme yaparak, “Geleceğin Pamukovasını inşa ediyoruz” dedi.

Sakarya Pamukova'ya 9 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova’da inşası devam eden içmesuyu hattı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Büyükşehir’den Pamukova’ya 110 bin ton asfalt!

Pamukova’da başlatılan asfalt çalışmalarını inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu , “Altyapı ve içmesuyunda birçok projeye kavuşan Pamukova’mızda 110 bin tonluk asfalt atağı başlattık" dedi

Pamukova kanalizasyon Haberi

Pamukova kanalizasyon

Zeki Toçoğlu, "Yerel seçimlerin ardından hizmet alanımıza dahil olan yeni ilçelerimiz oldu. Hemşerilerimize sağlam altyapı hizmetleri sunmak için hemen çalışmalara başlayacağımızın sözünü vermiştik. İhale süreçlerinin ardından çalışmalarımıza süratle başladık. Hamdolsun bu kapsamda başlattığımız Pamukova Kanalizasyon İnşaatını tamamladık" diye konuştu. 



İÇME SUYU İÇİN İHALE 

Tamamlanan proje kapsamında ilçeye 77 kilometrelik atıksu hattı inşa edildiğini belirten Başkan Zeki Toçoğlu, "Yaklaşık 17,5 Milyon TL'lik proje ile 77 kilometre kanalizasyon hattı inşa ettik. İnşallah kısa süre içerisinde PamukovaGeyve Ortak Atıksu Arıtma Tesisimizin inşasına da başlayacağız. İlçemizin atıksuları arıtma tesislerimize ulaşacak ve bu tesislerde en ileri teknoloji ile arıtılacak. Gelecek nesillere daha sağlıklı ve yaşanabilir Pamukova bırakma, adına önemli bir yatırımı hayata geçirmiş olduk. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun" dedi. Atıksu sorununun çözüme kavuşturulmasının ardından ilçe...