29 / 04 / 2024

Pamukova Müftülüğü

Pamukova Müftülüğü

Pamukova merkezde inşaatı tamamlanan Hz. Ömer Camii törenle hizmete açıldı. Yeni yapılan camide ilk namazı İl Müftüsü İlyas Serenli kıldırdı.

Batman İl Müftülüğü, İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek!

Batman İl Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğiyle başlatılan kampanya ile İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek. 

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Akseki Müftülüğü'nden İdlib için iki konut bedeli bağış!

Akseki Müftülüğü Suriye İdlib'te savaş mağdurları için başlatılan yardım kampanyası kapsamında iki konut bedeli bağışta bulundu.

Konya İl Müftülüğü'nden İdlibli ailelere konut yardımı!

Konya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlibli aileler için inşa edilen konutlar için 3 milyon 150 bin TL yardımda bulundu. 

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Edirne'deki yanan müftülük binası yeniden yapılacak!

Edirne Valisi Ekrem Canalp, 19 Ocak'ta çıkan yangında tamamen kullanılamaz hale gelen Edirne Müftülüğü binasının aslına uygun olarak yeniden yapılacağını açıkladı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal müftülüğü arasında arazi krizi!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Kartal Soğanlık’ta 26 bin metrekarelik arazisinin, talep ettiği için Kartal Mütfülüğü’ne devredilmesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal İlçe Müftülüğü’nü karşı karşıya getirdi. Kriz plan değişikliğiyle çözüldü...

Beylikdüzü'ndeki Mevlana Camii Müftülük binasının inşaatı tamamlanıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yapımı devam eden Mevlana Camii Müftülük, Kur'an Kursu ve Taziye Evi binasında incelemeler yaptı.

Müftülüklerde 1.328 çift dünyaevine girdi!

İstanbul İl Müftüsü Mehmet Emin Maşalı, il ve ilçe müftülüklerince gerçekleştirilen nikah işlemleriyle ilgili olarak, "İstanbul genelinde şimdiye kadar müftülüklerimizde 1.328 nikah akdi gerçekleştirildi. Müftülüğe nikah işlemleri için en fazla başvuru yapan ilçe Ümraniye ve Avcılar oldu." diye konu

Avcılar'da müftülüğe ait lojman mühürlendi!

İstanbul’da 26 Eylül'de yaşanan 5.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Avcılar'da yapılan kontroller sonucu riskli bulunan müftülüğe ait 8 daireli lojman ile 45 yıllık 3 daireli bina mühürlendi...

Bomonti Bira Fabrikası'nın müftülüğe devrinin iptali için imza kampanyası başlatıldı!

Bomonti Bira Fabrikası'nın Şişli Müftülüğü'ne devinin ortaya atılmasından sonra mahalle sakinleri harekete geçti. Şişli mahalle sakinleri Diyanet'in kararı iptal etmesi için imza kampanyası başlattı. 

Müftülükten Balıkesir'deki Allah yazılı blok açıklaması!

Balıkesir’de drone ile çekim yapılırken Allah yazılı olduğu iddia edilen blok için il Müftüsü Ramazan Topcan'dan açıklama geldi.

Giresun'da Müftüoğlu Feyzullah Efendi Camisi'nin temeli atıldı! 

Giresun 'da inşa edilecek olan Müftüoğlu Camisi'nin temeli atıldı. Temel atma törenine İl Müftüsü Muhittin Oral ve Giresun halkı katıldı. Cami, eski cami binasının yıkılmasıyla inşa edilecek.

Pamukova Müftülüğü Haberi

Pamukova Müftülüğü

Pamukova Müftülüğü’ne bağlı Hz. Ömer Camii açılış töreninde selamlama konuşmalarının ardından İl Müftüsü İlyas Serenli’nin yaptırdığı dua ile caminin açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine Pamukova Kaymakamı Recai Karal, Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, İlçe Müftü V. Ali Erhun ile dernek yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı.



Yeni...