29 / 04 / 2024

Pan Kingdom ankara yatırımı

Pan Kingdom ankara yatırımı

Suudi Arabistan’ın önde gelen firmalarından Pan Kingdom, Ankara’ya 100 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Pan Kingdom Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman bin Salim Al Harbi, 2015 yılı içinde yatırımları hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Pan Kingdom firması Ankara'ya 100 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Suudi Arabistan'ın önde gelen firmalarından Pan Kingdom, Ankara'ya 100 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Pan Kingdom Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman bin Salim Al Harbi, yatırım imkânları için Türkiye'de temaslarda bulundu.

Suudi Pan Kingdom'dan Ankara’ya 100 milyon dolarlık yatırım!

Suudi Arabistan’ın önde gelen firmalarından Pan Kingdom, Ankara’ya 100 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Pan Kingdom Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman bin Salim Al Harbi, 2015 yılı içinde yatırımları hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Panço 5 yeni mağaza açtı!

Panço'nun açmış olduğu 5 yeni mağaza İstanbul'da Pendik ve Mall of İstanbul, Ankara'da Taurus Alışveriş Merkezi ve Anka Mall, Diyarbakır'da ise Ceylan Park'ta yer alıyor.

Panço aynı anda 5 yeni mağaza açtı!

Çocuk giyim markalarından Panço, İstanbul, Ankara ve Diyarbakır'da olmak üzere aynı anda beş adet yeni mağaza açtı. Panço, şimdi de Van, Bursa, Afyon ve Manisa'da mağaza açmayı hedefliyor.

Panço aynı anda 5 yeni mağaza açtı!

Panço’nun açmış olduğu 5 yeni mağaza İstanbul’da Pendik ve Mall of İstanbul, Ankara’da Taurus Alışveriş Merkezi ve Anka Mall, Diyarbakır’da ise Ceylan Park’ta yer alıyor...

TOKİ Ankara Altındağ'da 442 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , Ankara Altındağ Aktaş 2. etaba 442 adet konut yaptıracak

Vakıflar'dan Ankara'da kiralık 24 TL'ye iş yeri!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ankara'da 44, Çankırı'da 3 olmak üzere toplam 47 gayrimenkulü kiraya verecek.

Ankara'daki konut projeleri

"Ankara'daki konut projeleri hangileri ve neden Başkent'te de İstanbul'dakiler gibi kampanyalı konut projeleri fazla yok?" Okurlarımın bana çok yönelttikleri sorulardan biri bu.  Bu yazımda bu soruyu yanıtlamaya çalışacağım.

Ankara Gençlik Parkı 19 Mayıs'ta açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2008 Mayıs ayında yapımına başlanan Gençlik Parkı'nın açılışı 19 Mayıs'ta yapılacak

TOKİ, Ankara Polatlı'da memura 535 konut satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Polatlı 2.etapta memur grubuna inşa ettiği toplam 584 adet konuttan kalan 535 adet konutu satışa çıkardı.

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

Pan Kingdom ankara yatırımı Haberi

Pan Kingdom ankara yatırımı

Suudi Arabistan’ın önde gelen firmalarından Pan Kingdom, Ankara’ya 100 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak.


Pan Kingdom Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman bin Salim Al Harbi, yatırım olanakları için Türkiye’de temaslarda bulundu. Kırkıncıoğlu Grup Genel Müdürü Abdullah Kırkıncıoğlu ve DETAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Karabacak ile birlikte Ankara’nın gelişen akslarından Eskişehir yolu ve Gölbaşı bölgelerini analiz eden Süleyman bin Salim Al Harbi, yatırımlarını gayrimenkul sektöründe değerlendireceklerini bildirdi. Al Harbi, gerekli fizibilite çalışmalarını tamamladıktan hemen sonra, 2015 yılı içinde yatırımları hayata geçirmeyi planladıklarını dile getirdi. Şu an bir yerli ortağı bulunmayan Pan Kingdom’un, Ankara’ya yapacağı yatırımları, Kırkıncıoğlu Grup ve DETAŞ Grup öncülüğünde hayata geçireceği bildirildi.


Gayrimenkulde Ankara’nın yıldızı parlayacak…


Süleyman bin Salim Al Harbi, Türkiye’de yatırım kararlarında etkili olan başlıca faktörleri “Türkiye’nin başarılı...